Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kattmördare sätter skräck i husdjursägare – hundratals katter halshuggna

1 av 2

TT Bild / Faksimil Google Maps

2 av 2

TT Bild

Nyheter | 19/04/2017 18:06

En ökänd kattmördare sätter skräck i staden. Nu har ännu en katt brutalt dödats.

Kattägare i Chatham, London, har uppmanats att vara på sin vakt efter att en halshuggen katt hittats i sin ägares trädgård, skriver Kent Online.

Samma dag hittades två dödade rävungar, och en hade liknande skador.

Det här är inte första gången ett brutalt kattmord utförs i området. Djurräddningsorganisationen Animals Lost and Found säger att de sett andra katter som torterats på samma sätt och misstänker att det är den ökände kattmördaren M25, vars identitet är okänd, som ligger bakom.

– Hon hade blivit halshuggen och hennes svans var avskuren. Som i alla de här hemska fallen var där inget blod, vilket tyder på att det här inte utfördes av ett djur utan av en människa, säger Natasha McPhee, från Animals Lost and Found.

– Jag tror att det är samma person, känd som M25-mördaren, som gör det här. Vi känner kvinnan som äger katten och hon är fortfarande i chock, säger hon till Kent Online.

Organisationen SNARL, som jobbar för djur ska må bra, har tillsammans med polisen undersökt över hundratals liknande fall.

– Vi har haft ungefär 220 kroppar, mest katter, men också ett fåtal rävar. Det började i södra Londonområdet, men har nu spridit sig till Kent och så långt som till Manchester, säger Tony Jenkins, SNARL, till Kent Online.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du katt?