En man från Texas råkade riktigt illa ut när han var på sitt gym.
1 av 2
En man från Texas råkade riktigt illa ut när han var på sitt gym. - Foto: iHeart/RodRyanshow/TT
Nu vill han varna andra för att göra samma misstag.
2 av 2
Nu vill han varna andra för att göra samma misstag. - Foto: TT

Killen visar varför du aldrig borde vara barfota på gymmet

Killens bilder på en köttätande infektion han fick efter att ha varit på gymmet kommer få dig att aldrig vilja sätta foten i ett gym igen.


Nyheter24 vill varna känsliga läsare för att artikeln innehåller starka bilder.

En man från Texas i USA brukade träna inför ett marathon på sina lunchraster. Men det ledde det till att han fick fotvårtor som blev till stora sår. Nu har han delat med sig av historien för att varna andra, skriver Metro UK.

Mannen, som önskar att få vara anonym, brukade alltid duscha med flipflops på sig, men en dag hade han glömt dessa hemma. Han bestämde sig då för att duscha utan eftersom han inte ville lukta svett på jobbet.

Bara några dagar senare märkte han att det började klia på hans fot och såg att en förhårdnad bildats. Han sökte då hjälp hos en läkare som sade att han fått HPV, i detta fall fotvårtor.

Trots att han provade en hel del olika huskurer, och även en kräm han fått rekomenderad av sin läkare hjälpte inget. Snart hade han fem vårtor på sin fot.

Klicka för att visa

Vårtorna utvecklades sedan till stora sår som gjorde att han fick svårt att gå på grund av extrema smärtor i fötterna. Mannen bestämde sig slutligen i februari för att gå vårtorna borttagna med kirurgi.

De var då över två centimeter stora. Mannen säger att han fortfarande har problem med att gå trots att vårtorna nu är borta, och att han vill få andra att använda skor när de duschar på gymmet så inte fler råkar lika illa ut som han själv.

– Gör dig själv en tjänst och använd inneskor när du är på offentliga platser med mycket vatten. Det här viruset stortrivs på de platserna, säger han, skriver Metro UK.

Är du ett fan av äckliga saker kan du kolla in den här videon på en person som klämmer en 30 år gammal finne. Varning för starka bilder.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gym
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du vara barfota på gymmet?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Soldater från flera länder ska skydda OS i Paris

ICJ beordrar Israel att förhindra svält i Gaza

Internationella domstolen i Haag, ICJ, beordrar Israel att vidta brådskande åtgärder för att förhindra en svältkatastrof på Gazaremsan.

Så går det för nätläkarna Kry, Min Doktor och Doktor24

Kry förlorade nästan två miljarder i årstakt. Men bolagets vd kallar det för en "jättebra position" i sitt pressmeddelande. Och sedan dess har det vänt uppåt, säger man. Flera konkurrenter har också goda nyheter. Nyheter24 har tittat närmare på nätläkarna.

Fler döms för påskupploppen i Malmö

Ytterligare sex personer döms för inblandning i påskupploppen 2022, rapporterar P4 Malmöhus.

Pålägg återkallas – risk för listeria

Axfood återkallar rostbiff och påläggsskinka då man vid en rutinkontroll upptäckt listeriabakterier i anläggningen där produkterna tillverkas.

Populära pålägg återkallas – kan innehålla listeria

Axfood återkallar två pålägg efter att listeria upptäckts vid en rutinkontroll.