Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
6553
reaktioner idag

Återskapade barndomsbild – och internet kan inte hantera det

Det har blivit lite av en grej att återskapa bilder från barndomen och lägga ut på nätet, men den här tar nog ändå priset.

Bilden på Tyler och hans pappa har blivit riktigt viral.

Här är bilden på Tyler och hans pappa när de var små.

Idag ser de istället ut såhär. Lite har ju förändrats kan man säga.

Amerikanska Tyler Walker hade, precis som många av oss, suttit och kollat igenom gamla barndomsbilder när han hittade en bild på när han som liten badade med sin pappa, skriver Independent.


Bildkälla: Facebook

Tyler bestämde sig då för att göra det enda rimliga – göra om samma sak igen, fast nu som vuxen. Sagt och gjort, och resultatet blev en riktigt märklig bild.

Det har ju blivit lite av en grej att ta bilder på sig själv som liten och lägga ut på sociala medier, bredvid en bild där man återskapar samma scenario fast som vuxen. Och det var just det Tyler bestämde sig för att göra.


Bildkälla: Facebook

Han lade upp bilden på sin Facebook och på bara ett dygn hade den blivit rejält viral. Idag har den fått 18 000 gilla-markeringar och helt galna 66 000 delningar.

Men många har lite svårt att veta vad de riktigt ska känna inför bilden. Reaktionerna i kommentarsfältet är minst sagt blandade.

Vissa kände sig minst sagt berörda på… fel sätt.

Andra reagerade bara instinktivt.

Andra var mestadels roade.

Andra var helt enkelt bara väldigt konfunderade.

Oavsett vad man känner inför bilden så känns det ändå bra att klargöra att det faktiskt är så att om man tittar extra noga så syns det att pappan har på sig kalsonger, skriver Independent.

Nyheter24 har också skrivit om tjejen som gick igenom sin pojkväns barndomsminnen och då upptäckte något riktigt oväntat.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du återskapat en barndomsbild?

Mer:

Är du född på 90-talet? Då kommer du få en chock av det här