Han skämde om att han hade mördat henne
1 av 3
31-årige Aaron Collis påstod att han mördade Madeleine. - Foto: Aaron Collis/TT
Skämtande om Medeleines död
2 av 3
Bara för "att skämta med polisen och ödsla deras tid". - Foto: Aaron Collis
Föräldrarna till försvunna flickan Madeleine McCann
3 av 3
Han skrev att det var för att komma i kontakt med hennes föräldrar. - Foto: TT

31-åringens sjuka skämt: "Jag mördade Madeleine McCann"

Den tidigare dömde pedofilen Aaron Collis tycker att hans skämt är askul eftersom han "ödslade polisens tid".


31-åriga Aaron Collis från England dömdes 2009 för 11 fall av sexuella övergrepp mot barn. Efter det så startade han en hemsida för att förklara varför han begick brotten som gav honom sju år i fängelse.


Aaron Collis

Då var han ett namn på alla löpsedlar i hela Storbritannien. Nu har han åter blivit omtalad i brittisk press, i bland annat The Sun, då han enligt sin hemsida uppgav att det var han som mördade Madeleine McCann 2007. Han skrev att han gjorde det för att komma i kontakt med hennes föräldrar.

Han skrev också att han sett till Madeleine i Frankrike 2007.


TT

Den då treåriga Madeleine försvann ifrån en turistort i Portugal den 3 maj 2007 när hon var på semester med sin familj. Nyligen så uppmärksammades fallet eftersom det var 10 år sen som hon försvann och har fortfarande inte hittats.

Men till Cambridge News säger 31-åringen att det var för att "driva med polisen" och säger att han inte bryr sig om någon gått på hans lögner.

– Jag känner att folk får hellre hata mig än ingenting alls. Det är åtminstone en känsla. Jag vill att människor antingen ska älska mig eller hata mig. Jag vill inte att folk ska tycka att jag är obetydlig, säger 31-årige Collis till Cambridge News.

För tillfället befinner sig 31-åringen på ett mentalsjukhus och han har bett om ursäkt för sina tidigare brott. Men "skämtet" om Madeleine McCann tycker han fortfarande är roligt eftersom han ödslade polisens tid.

Han har skrivit på sin hemsida att han blev sexuellt intresserad av barn för att han själv blev utsatt för sexuella övergrepp av en lärare, samt att det växte sig starkare när hans flickvän var otrogen med hans bror vid 17 års ålder. Dessutom är han en förespråkare för att kemiskt kastrera pedofiler – och därmed alltså sig själv.

Läs också om 5 teorier om vad som hänt med Madeleine här.

Tio år senare – det här vet vi om försvunna Madeleine McCann

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

När är EU-valet 2024 och vilka får rösta? Här är svaren!

200 miljoner till idrott för unga

Regeringens utlovade fritidskort för unga är försenat och införs först under 2025. Under tiden ska 200 miljoner av de öronmärkta pengarna användas för att stärka ungdomsidrotten.

USA riktar sanktioner mot Irans drönarprogram

USA och Storbritannien inför omfattande sanktioner mot Iran och landets utveckling och tillverkning av drönare. Beskedet är ett gemensamt svar på Irans attacker mot Israel.

Polisen i Kumla rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kollision på Lv534 väster om Åbytorp, med flera fordon inblandade.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen rapporterar om våld / hot mot tjänsteman, Malmö

1 timme sedan
"Vasagatan, Limhamn. En person går till angrepp mot civila poliser i samband med ingripande.", skriver polisen på sin hemsida.

Förslag: Inför offentlighetsprincip i friskolor

1 timme sedan
En statlig utredning föreslår att offentlighetsprincipen ska gälla även för friskolor. Samtidigt finns ett mildare förslag om en insynsprincip.