Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tinderdejten blev katastrofal – hon vägrade lämna lägenheten

- 02/06/2017, 22:47
Hans "lyckade" dejt skulle visa sig ta ett steg i helt fel riktning.
1 av 3

Hans "lyckade" dejt skulle visa sig ta ett steg i helt fel riktning.

Reddit

Dejten hade nämligen slutat i sängs...
2 av 3

Dejten hade nämligen slutat i sängs...

AP

Problemet var bara att Jennifer vägrade lämna lägenheten.
3 av 3

Problemet var bara att Jennifer vägrade lämna lägenheten.

Reddit

Många kan tycka att det är svårt att faktiskt få hem sin dejt till sig. För den här killen var problemet helt tvärt om.

De båda hade haft en het första dejt tillsammans – så pass lyckad att den till och med slutat i sänghalmen. Men dagen efter ville Tinder-dejten Jennifer inte riktigt gå därifrån.

Efter två dagar fick killen, som går under namnet Mouthymerc på Reddit, nog, och skapade en tråd på det populära internetforumet.

"Hjälp! Jag fick ihop det med en tjej på Tinder och hon har inte lämnat mitt hem på två dagar. Jag har en annan dejt imorgon. FML." skrev han då i sitt Reddit-inlägg.

Genast öste svaren in på forumet. Vissa var hjälpsamma, och andra mer, ja, skämtsamma.

redditkommentarOrdvitsarna var många. Bildkälla: Reddit

redditkommentar2Det verkar som att du får köpa ett nytt hus skrev en annan. Bildkälla: Reddit

Han fortsatte i tråden att beskriva hur han bett henne lämna lägenheten då han skulle börja jobba tidigt dagen efter. När hon frågat om hon kunde stanna på middag hade killen sagt ja.

"Sen däckade hon och när jag försökte väcka henne sa hon bara att hon var för trött. Jag är en schysst kille som hatar konfrontation"

Mouthymerc lät Jennifer alltså sova över en kväll till. Men när hon fortfarande inte gick efter två övernattningar fick killen nog och beslöt sig för att ringa polisen. Lite hårt kan tyckas, men det var ett beslut som skulle visa sig vara fullt rimligt.

När polisen sedan dök upp visade det sig Jennifers registreringsplåtar hade gått ut vilket ledde till att polisen muddrade henne. Då kunde de hitta en klocka samt några brev som hon stulit från killens lägenhet.

"Det var en ganska galen och stundtals väldigt stressig situation, som verkligen har fått mig att tänka om kring dejting och dejtingappar.", kunde killen konstatera efter händelsen, skriver The Sun.

Kissie dissade kille på Tinder – hans svar får oss att förstå varför:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på omvärlden – både från Google Play och App Store.
Har du varit på en usel Tinder-dejt?