Tisdag 30 Nov
Stockholm

Ariana Grandes stöd efter attackerna: "Ber för London"

Attackerna i London inträffade mindre än 24 timmar innan Ariana Grandes välgörenhetskonsert ”One Love Manchester”.
1 av 2
Attackerna i London inträffade mindre än 24 timmar innan Ariana Grandes välgörenhetskonsert ”One Love Manchester”. Foto: TT
Ariana Grande.
2 av 2
Ariana Grande. Foto: TT

Attackerna i London inträffade mindre än 24 timmar innan Ariana Grandes välgörenhetskonsert "One Love Manchester".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var runt 23-tiden igår kväll som polisen fick det första larmet om att en vit skåpbil kört in i en folkmassa vid London Bridge. Skåpbilen fortsatte sedan till Borough Market där tre misstänkta gärningsmän började attackera människor med kniv.

Vid femtiden på morgonen, svensk tid, bekräftade polisen att de tre misstänkte gärningsmännen skjutits ihjäl av polis åtta minuter efter att det första samtalet kom. Minst sju personer har dödats och 48 skadats i attackerna, skriver The Guardian.

Världsstjärnan Ariana Grande visade under söndagen sitt stöd till personer som drabbats. På Twitter skrev hon "ber för London" följt av ett hjärta.

Attackerna i London inträffade mindre än 24 timmar innan Ariana Grandes välgörenhetskonsert "One Love Manchester". 22 personer dog i bombdådet i samband med stjärnans konsert i Manchester för knappt två veckor sedan.

Brittiska Mirror skriver att konsertområdet kommer att skyddas av en järnring av poliser och att ingen som jobbar kommer att gå hem innan den sista biljettinnehavaren har gått hem.

Polisen i London uppmanar människor att använda sunt förnuft när det handlar om att sprida bilder från attackerna.


Video visar hur människor flyr efter attacken

Här går de misstänkta terroristerna lugnt genom London efter attacken

Kommentera
Kopiera länk
Dela