Här dansar polisen under Ariana Grandes välgörenhetskonsert

Efter terrordådet på Ariana Grande-konserten hölls en ny konsert för att hedra offren. Under den dansade polis och åskådare tillsammans.


På söndagskvällen hölls en välgörenhetskonsert med Ariana Grande och en rad andra kända artister för att hedra offren för terrorattacken i Manchester. Då ännu ett dåd skedde i London på lördagskvällen var det självklart också något som artisterna pratade mycket om på scenen, skriver Mirror.

Välgörenhetskonserten hölls vid Old Trafford Cricket Ground i Manchester. Under konserten fanns mycket polis och annan säkerhetspersonal på plats.

Under konserten befann sig polisen på arenan tillsammans med publiken och de började dansa tillsammans till musiken.

Poliserna filmades under sin dans som verkade uppskattas av många på plats. Många säger att de såg det som ett fint tecken på att det goda alltid vinner över det onda, skriver Mirror.

Du kan se poliserna dansa i klippet ovan.

Läs också om Ariana Grandes tårar under välgörenhetskonserten.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.