Torsdag 9 Dec
Stockholm

Chrissy födde jättestor bebis: "Kunde inte tro att det var sant"

Chrissy Corbitt födde den söta 6kg flickan Carleigh.
1 av 2
Chrissy Corbitt födde den söta 6kg flickan Carleigh. Foto: ABC News
6kg vägde flickan när hon kom till världen.
2 av 2
6kg vägde flickan när hon kom till världen. Foto: ABC News

Amerikanskan Chrissy Corbitt fick en rejäl överraskning när flickan kom. "Hon ser ut som ett barn redan och inte en bebis".

Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Flickan Carleigh föddes den 15 maj på ett sjukhus i amerikanska delstaden Florida,  det stolta föräldrarna Chrissy och Larry Corbitt som redan är fyrbarns föräldrar kunde inte tro det var sant när flickan kom till världen. 

– När doktorn drog ut henne börjar jag bara höra hur alla skratta och var upphetsade i operationssalen, när det vägde flickan och visade mig att vågen stod på 6 kilo kunde jag inte tro att det var sant, säger Chrissy till amerikanska ABC. 

Bildkälla: ABC News

Men att mamman Chrissy Corbitt skulle föda en bamse kanske inte var någon direkt överraskning när man ser bilden på hennes gravidmage. Barnet var en vecka tidigt och förlöstes med kejsarsnitt, hon är frisk, pigg och gör allt som barn gör. 

Pappan Larry berättar för ABC News att personalen tryckte magen var så stor att det eventuellt handlade om tvillingar.

– Jag kommer ihåg att doktorn sa, "jag tror inte att det att slutar här. Det måste vara två stycken?", hennes kinder var så tjocka och hon var bara så knubbig. Hon var så vacker, förstås, säger Larry till ABC. 

Är flickan det största barnet du settt?
Tack för din röst!
Kommentera (9)
Kopiera länk
Dela