Chrissy födde jättestor bebis: "Kunde inte tro att det var sant"

Amerikanskan Chrissy Corbitt fick en rejäl överraskning när flickan kom. "Hon ser ut som ett barn redan och inte en bebis".


Flickan Carleigh föddes den 15 maj på ett sjukhus i amerikanska delstaden Florida,  det stolta föräldrarna Chrissy och Larry Corbitt som redan är fyrbarns föräldrar kunde inte tro det var sant när flickan kom till världen. 

– När doktorn drog ut henne börjar jag bara höra hur alla skratta och var upphetsade i operationssalen, när det vägde flickan och visade mig att vågen stod på 6 kilo kunde jag inte tro att det var sant, säger Chrissy till amerikanska ABC. 

Bildkälla: ABC News

Men att mamman Chrissy Corbitt skulle föda en bamse kanske inte var någon direkt överraskning när man ser bilden på hennes gravidmage. Barnet var en vecka tidigt och förlöstes med kejsarsnitt, hon är frisk, pigg och gör allt som barn gör. 

Pappan Larry berättar för ABC News att personalen tryckte magen var så stor att det eventuellt handlade om tvillingar.

– Jag kommer ihåg att doktorn sa, "jag tror inte att det att slutar här. Det måste vara två stycken?", hennes kinder var så tjocka och hon var bara så knubbig. Hon var så vacker, förstås, säger Larry till ABC. 

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är flickan det största barnet du settt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 24 april

USA:s ultimatum till Tiktok: Sälj eller kastas ut

USA:s senat har röstat ja till ett förslag som kan komma att förbjuda Tiktok i landet. Techjätten måste kapa banden till Kina, eller slängas ut från den amerikanska marknaden.

Lägre vinst och högre kostnader för storbanken

Det går sämre än väntat för storbanken Handelsbanken.Vinsten pressas nedåt och kostnaderna lyfter med 12 procent i första kvartalet i år.

Amnesty: Mörkt år för mänskliga rättigheter

De många pågående konflikterna i världen har fått förödande konsekvenser för civila – och AI:s snabba intåg har gjort att desinformation sprids som en löpeld. Amnesty International målar en mörk bild av läget för mänskliga rättigheter globalt i sin årsrapport.

VMA om kraftig brand i Södertälje

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har utfärdats till boende i Södertälje med anledning av en brand i en industrilokal, rapporterar P4 Stockholm.

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Tiktok slängs ut ur USA. Eller? En rättslig strid väntar sannolikt, som kan ta flera år. Hur den prövningen kommer att falla ut är jättesvårt att sia om. Det är ytterst en fråga om en tolkning av konstitutionen, säger Nils Ivars, på advokatfirman Vinge i Sverige, som även är advokat i New York.