Söndag 28 Nov
Stockholm

Lizette flyttade till USA – blev tillsammans med Harry Styles-kopia

Lizette är tillsammans med Joseph Leoni, som är väldigt lik Harry Styles.
1 av 4
Lizette är tillsammans med Joseph Leoni, som är väldigt lik Harry Styles. Foto: Privat/TT
Paret träffades via Instagram.
2 av 4
Paret träffades via Instagram. Foto: Privat
25-åriga Joseph Leoni.
3 av 4
25-åriga Joseph Leoni. Foto: Privat
20-åriga Lizette Van Essén.
4 av 4
20-åriga Lizette Van Essén. Foto: Privat

Paret, som planerar att flytta ihop i augusti, träffades via Instagram där Joseph skrev till henne då de har gemensamma vänner.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Då och då kan man läsa om folk som påminner om kända personer, som till exempel Michelles mamma som är en kopia av Angelina Jolie

En annan person som är väldigt lik en kändis är 20-årig Lizette Van Esséns pojkvän Joseph Leoni. Han är nämligen väldigt lik Harry Styles från bandet One Direction

Lizette flyttade från Stockholm till USA i september förra året. Där pluggar hon Music Business på UCLA i Los Angeles och har sina egna projekt inom musik och management vid sidan av sina studier.

– Det har alltid känts som att det är här jag hör hemma, ända sedan jag var liten har det varit min plan att flytta hit, berättar Lizette för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Lizette hoppas att hon kan fortsätta att bo kvar i USA länge, speciellt nu när hon har träffat Joseph. Paret, som planerar att flytta ihop i augusti, träffades via Instagram där Joseph skrev till henne då de har gemensamma vänner. 

Lizette berättar att Joseph var snaggad när hon träffade honom första gången, vilket gjorde att hon inte gjorde kopplingen mellan honom och One Direction-stjärnan. 

– Han får höra väldigt ofta att han är lik honom och folk kommer till och med fram och tar bilder ibland. Häromdagen när vi gick på Sunset Strip här i LA började några tjejer ropa efter honom, vilket var lite roligt.

Bildkälla: Privat

Lizette menar att hon ser likheten men att hon inte tänker på det så mycket eftersom han för henne "bara" är Joseph. 

Men hur är det egentligen att vara lik någon annan? 25-åriga Joseph berättar att det är som att vara känd, utan att faktiskt vara känd.

– Det är som inget annat jag har upplevt förut. Ibland kan jag se likheterna, men inte alltid. Jag tror att vi var mer lika för ett par år sedan, när jag först fick höra att jag såg ut som honom, berättar Joseph för Nyheter24.

Bildkälla: Privat

Joseph systrar och vänner märkte att han var lik Harry Styles för ett par år sedan. Då hade han längre hår, ungefär den längden som han har idag. 

– Det händer ganska ofta att folk kommer fram och tror att jag är han och jag får höra nästan varje dag att vi är lika. Men hittills har det mest varit kul, säger Joseph.

TV: Michelles mamma är en kopia av Angelina Jolie: "Får höra det ofta"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Är du lik någon kändis?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela