6-årige pojken var elak mot sin flickvän – här är urgulliga ursäkten

- 13/06/2017, 23:06
Sexåriga Callum från Nordirland var taskig mot sin kärlek, då tvingade hans mamma honom att be om ursäkt.
1 av 3

Sexåriga Callum från Nordirland var taskig mot sin kärlek, då tvingade hans mamma honom att be om ursäkt.

Facebook

En ursäkt som blev minst sagt storslagen, han fick nämligen köpa blommor.
2 av 3

En ursäkt som blev minst sagt storslagen, han fick nämligen köpa blommor.

Facebook

Slutet gott, allting gott.
3 av 3

Slutet gott, allting gott.

Facebook

Den här sexårige pojken var elak och gjorde slut med sin flickvän. Då tvingade mamman honom att be om ursäkt, på ett väldigt gulligt sätt.

De flesta har nog kommit hem från skolan som barn, livrädda för hur föräldrar ska reagera på något en gjort. Så var definitivt fallet för sexårige Callum från Nordirland, som dumpat sin flickvän på ett riktigt taskigt sätt.

Allt började med att Billy-Rea, klasskompis tillika flickvän med Callum, lekte på skolgården. När Callum frågade om han fick vara med och leka blev svaret nej. Taskigt må tyckas, men pojkens hämnd var minst sagt överdriven.

Upprörd gick Callum nämligen till sin kompis för att be om råd, och fick en riktigt dålig uppmaning om vad han skulle säga tillbaka.

– Min son sa ord som ALDRIG bör lämna en sexårings mun, och gjorde slut inför massa skolkamrater. När han kom hem var han riktigt skamsen och berättade vad som hade hänt. Då ringde jag flickans mamma för att kolla om hon var okej, berättar mamman Zowiie Williams för brittiska Metro.

Då visade det sig att flickan gått hem från skolan samma dag för att hon blivit så ledsen, något som fick Zowiie att bli riktigt besviken på sin son. Samtidigt som hon gladdes över att han varit ärlig med sitt beteende var hon bestämd i att Callum skulle be om ursäkt. Och tillsammans kom de på den gulliga idéen.

– Jag förklarade att han definitivt inte borde ha sagt så elaka saker bara för att en kompis tyckte det. Han måste klara av att tänka själv, fortsätter mamman. 

Så vad blev lösningen? Sexåriga Callum gick och köpte blommor till sin kärlek.

Bildkälla: Facebook

– Att bara köpa blommor löser inte problemet, och jag försäkrade mig om att min son inte tror att han kan gå runt och vara elak och tro att presenter löser allt. Nu förstår han att det aldrig är okej att vara elak mot någon, något jag har starka känslor kring, säger Zowiie.

Morgonen efter bråket gick mamman och sonen tillsammans och köpte blombuketten, som Callum sedan fick presentera för sin kärlek, inför alla andra på skolgården.

Pojken ska ha sagt att: "Billy-Rea, de här är till dig, jag ber så mycket om ursäkt för att jag var elak igår", när han lämnade över blommorna. Gulligt nog förlät flickan då Callum, och miniparets kärlek var återigen ett faktum.

– Hon tog emot blommorna och gav honom en stor kram. Hon log som bara den, och efter skolan promenerade de hem hand i hand, berättar mamman, som tillägger att alla föräldrar har olika sätt att lösa problem på. 

– Han har lärt sig att gå sin egen väg och tänka efter själv. Jag är väldigt stolt över honom, och han har verkligen lärt sig en läxa, säger Zowiie till brittiska Metro.

Se mer: Satte upp en kamera i barnkammaren – fångade årets gulligaste tvillingar

Hade du förlåtit honom?