Kvinnan matar hunden med bajs – sparkar och slår den i huvudet

Den kanadensiska kvinnan som misshandlat sin hund med flera knytnävsslag mot huvudet är nu gripen. Hon har även tryckt in avföring i hundens mun.


Nyheter24 varnar känsliga läsare för att innehållet i videon kan väcka anstöt.

Det var Facebook-användaren David Hache som uppmärksammade och la upp den otäcka videon på Facebook, något som fick tusentals människor att reagera. I filmen hörs en kvinna skälla på sin hund, för att den ätit upp all kattmat. Därefter sparkar kvinnan hunden i huvudet, och börjar sedan mata ett flertal knytnävsslag rakt i den stackars hundens huvud.

Enligt den kanadensiska nyhetssajten Globalnews.ca står nu kvinnan, och den andra personen i video åtalade för djurplågeri. I en annan film upplagd av samma person går det även att se hur kvinnan trycker in avföring i munnen på hunden.

En talesperson för Sudburys polis, belägen i kanadensiska Ontario, undersöker de fallet efter att ha uppmärksammat videon under gårdagen. Polisen ska ha lyckats identifiera personerna i den obehagliga videon, och har nu arresterat en 20-årig man samt en 18-årig kvinna, enligt Globalnews.ca.

Videon har väckt många starka reaktioner och har hittills delats på Facebook över 3000 gånger. 

"Jag är riktigt äcklad av dessa personer och vad de gör mot sina djur [...] det här är äcklande och en vardagssak, att de dricker alkohol och slår sina djur.", skriver David Hache som publicerade videon.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Borde straffen skärpas för djurplågare?
Tack för din röst!