Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
5180
reaktioner idag

Michelle, 29, klagade på huvudvärk – dagen efter var hon död

Det tog bara 26 timmar mellan att Mihelle kom till sjukhuset och att hennes man fick stänga av respiratorn.

Michelle levde ett lyckligt liv.

Men allt förändrades på 26 timmar.

Hon klagade på huvudvärk.

Bara ett dygn senare var hon död.

Michelle Inman, 29, från Storbritannien levde i en dröm. Hon var nygift, drev ett framgångsrikt eget företag och väntade sitt första barn tillsammans med sin man James. Men på bara 26 timmar förändrades allt. 

Det var förra måndagen som Michelle började klaga över att hon hade kraftig huvudvärk. Hon fördes i ilfart till sjukhus där läkarna konstaterade att hon hade en elakartad hjärntumör

Trots att hon genomgick en akutoperation för att försöka ta bort tumören tvingades hennes man att stänga av hennes respirator bara ett drygt dygn efter att hon först nämnt huvudvärken. 

– Vi hade verkligen ingen aning om att något var fel. Jag är helt förkrossad, men jag finner lite tröst i att hon i alla fall var lycklig, säger han till Manchester Evening News. 

Sedan Michelles död har James startat en insamling för att skänka pengar till forskning om hjärntumörer. Han har redan fått in över 4 000 pund, vilket motsvarar ungefär 44 500 kronor.  

Bildkälla: JustGiving

– Jag har läst att hjärntumörer är den typ av cancer som tar flest liv av personer under 40, men bara en procent av all forskning ägnas åt den, säger han. 

Inför Michelles begravning ber familjen gästerna att skänka pengar till cancerforskning istället för att köpa blommor. De vill också att man ska komma i färgglada kläder, skriver Manchester Evening News

I videon under får du veta hur du kan se om ditt födelsemärke är hudcancer. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Brukar du få huvudvärk?

Mer:

Tolv personer döda i mystisk sjukdom – som liknar ebola