Enedina "piercade" sin dotters kind – postade bilden på Facebook

En mamma i USA la upp en bild på en piercing i sin dotters kind för att se vad reaktionen från allmänheten skulle bli.


Trender gäller även barn. Det kan vara allt från dyra väskor, rosetter och kepsar. Men även piercingar når allt yngre publik. Den här mamma ville se vad personer tycker om det, egentligen. 

Enedina Vance från USA är en självutnämnd internet-aktivist som la ut en bild på sin dotter med en fejkad kind-piercing. Hon ville se ifall personer skulle reagera och bli arga eller inte, skriver Metro UK. 


På Facebook skrev Enedina att hon hade piercat dottern och att det var hennes val. Hon skrev också att eftersom att hon fött dottern så är det också hon som gör alla val. 

Internet tappade det totalt och förstod inte alls att bilden inte var på riktigt. Då var hon tillslut tvungen att förklara sig. Hon ville se reaktioner och diskutera skillnaderna mellan den här piercingen och att omskära barn. Hon menar att det är samma sak. 

I det förklarande inlägget säger hon att hon blev förvånad över hur många det var som tyckte att det var fel att pierca hennes dotter men helt okej att skära av förhuden på små pojkar. 

Det som gjorde Enedina besviken var att många delade inlägget utan att diskutera och fundera över det hon egentligen ville lyfta. Om omskärelse är okej eller inte, skriver Metro UK.

Se videon på Australiens yngsta mamma

Läs också om kvinnan som reste för att gifta sig och lämnade två barn ensamma hemma

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det fel att pierca sitt barn?
Tack för din röst!