Det kan hända många saker under en blöt festkväll.
1 av 3
Det kan hända många saker under en blöt festkväll. - Foto: TT/Pixabay/Privat (montage)
Det har de här 16 svenska tjejerna fått erfara.
2 av 3
Det har de här 16 svenska tjejerna fått erfara. - Foto: TT
Och det var nog lite pinsamt dagen efter eller så.
3 av 3
Och det var nog lite pinsamt dagen efter eller så. - Foto: Pixabay

16 riktigt sjuka saker svenskar gjort på fyllan

De här svenskarna har minst sagt haft ett par redigt blöta kvällar i sina liv.


Ibland kan det gå helt snett på fyllan och man kan göra något riktigt galet. Det har de här 16 svenska tjejerna definitivt varit med om. 

Läs deras sjuka historier här nedan. 

1. Kultingen

"Vaknar upp på morgonen och ser en kulting springandes runt i vardagsrummet. En av dem jag drack med jobbade i ladan så visste bakvägen in så fick för oss att låna en liten kulting."

2. Barnvagn och hund

"En gång vaknade jag upp med en barnvagn och en hund hemma hos mig som inte var mina. Den ångesten.
Ägaren till hunden dök upp efter typ 6 timmar. Han skulle bara på Systemet men hade tappat bort tiden. Ingen aning om vem människan var. Barnvagnen hamnade i soprummet då den var trasig. Men den ångesten. Lord."

3. Relationsrådgivaren

"Frågade min katt om råd angående mitt ex."

4. Den krossade gäddan

"Var typ 15 år, full som en kastrull och käkade en burk med fiskleverojla (kapslar)... spydde som en fontän och mådde som en krossad gädda."

5. Spytelefonen

"Satt och pratade i telefon samtidigt som jag satt över toan och spydde, så tappade jag den i min spya och spyr dessutom över den. Tar då upp den och tvålar in den och tvättar den och går därifrån som ingenting. Det var riktigt illa, värsta är att telefonen började funka efter typ 2 veckor på tork så jag hade den i typ ett helt år efter det också."

6. Fel tandkräm 

"Borstade tänderna hos en kompis, tyckte det smakade lite skumt... Såg efter en stund att det var min kompis hunds tandkräm."

7. Amatörpiercingen

"Piercade bröstvårtan, hade en publik på några killar, vi var nere i ett litet syrum och min ena klasskompis blev astaggad när jag lite skojade om att jag ville pierca mig och han sa: 'jag gör det!'. En annan klasskompis rotade i frysen och tog ett paket fruset tunnbröd och höll under medan den andra körde i synålen genom bröstvårtan. Det var hemskt. Gick inte direkt fort heller, nålen kom halvvägs innan jag tappade tålamodet! Gjorde ont ett tag efter det."

8. Äpplet

"Skulle duscha och tog sköljmedel istället för schampoo. Luktade äpple i en vecka."

9. Geniet

10. Pommesciggen

"Skulle käka pommes, hade en cigg i handen och eftersom jag är väldigt gamig när jag är full råkar jag trycka in ciggen i munnen med massa pommes och börjar tugga, märkte inget förens jag känner att jag tuggar på filtret. Sprang snabbt som fan och spotta ut slabbig pommes blandat med tobak."

11. Sälja sin syster för gratis pizza

"När man nästan säljer sin syster till ägaren av min favoritpizzeria för gratis pizza. Stoppade henne när hon skulle gå hem med honom."

12. Köpte hus

"Budade på ett hus i Kiruna. Glömde en nolla skönt nog så dom accepterade inte fick jag veta dagen efter."

13. Bröt revbenet

"Däckade i gräset, vaknade upp och trodde min killkompis var en våldtäktsman, sprang i full fart mot ett staket och bröt revbenet, krälade ut på vägen och en bil stannade och där kommer min gamla klasskompis med sin mamma ut och skjutsar hem mig."

14. Den diskreta spyan

"När jag hade diskret spytt i ett glas och låtsades som ingenting, och så kommer min kompis helt ovetandes och ba 'SKA JAG SVEPA??' och jag bölar av skratt så mycket att jag inte kan få någon luft till att skrika 'nej' så han sveper hela drinken med spya. Tror aldrig jag skrattat så mycket. Den minen han hade går aldrig att glömma."

15. Den artiga

"Sprang in i en spegel och stod och sa förlåt skitlänge innan jag insåg att det var mig själv jag sprang in i."

16. Hemmagjord tandblekning

"Tog vitt nagellack på tänderna för ingen hade öppet för tandblekning mitt i natten."

Vill du undvika att må askasst dagen efter en riktig fyllekväll? Då borde du kolla in videon under som visar fem saker du alltid ska göra innan du går och lägger dig full. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort något helt galet på fyllan?
Tack för din röst!