Kvinnan på bilden har inget med händelsen att göra.
1 av 2
Kvinnan på bilden har inget med händelsen att göra. - Foto: Pixabay/TT
Kvinnan på bilden har inget med händelsen att göra.
2 av 2
Kvinnan på bilden har inget med händelsen att göra. - Foto: Pixabay

Donna fick reda på att föräldrarna var syskon: "Jag hatar dem"

Den 32-åriga kvinnan fick reda på att hennes föräldrar var syskon och anmälde dem till polisen.


Det var i december för några år sedan som 32-åriga Donna Price fick reda på något riktigt hemsk – hennes föräldrar var syskon. Det ledde till att hon anmälde dem till polisen. 

Price berättar för The Sun att hennes barndom var normal och att hon var lycklig. Från utsidan såg de ut som den "perfekta familjen". Men allt förändrades i december 2014 som familjen föll isär när Donna när en släkting berättade för henne att föräldrarna var syskon.

Förra månaden togs fallet upp efter en två år lång förundersökning och föräldrarna dömdes för incest, men fick inte fängelse. 

– Det känns som om min barndom var baserad på en lögn, jag hatar dem. Det finns inte tillräckligt med ord för att beskriva hur mycket jag hatar dem, säger Donna till The Sun. 

Hon berättar att det kom fram under polisundersökningen att mannen hon trodde var hennes pappa, inte var hennes biologiska pappa. DNA-testet visade att hennes mamma fick barn när hon hade en affär med en okänd man. Hennes tre yngre syskon, visade sig dock vara parets biologiska barn. 

När tidningen kontaktade mammans bror, alltså Donnas biologiska pappa, så ska han ha erkänt att förhållandet var fel. De två är halvsyskon, och mannen berättade att paret inte träffat varandra förrän de var vuxna. När de fick reda på att det var släkt så hade de redan blivit förälskade i varandra. 

– När man tittar tillbaka på det, så borde vi inte ha gjort det, säger pappan till The Sun

Det är inte första gången familjemedlemmar blir kära i varandra. Läs om Shane som blev kär i sin egen mamma.

TV: "Därför hade jag sex med mitt syskon"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.