Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Blev gripen av polis – när han försökte impa på Snapchat

- 24/07/2017, 13:09

Många kan göra märkliga saker för imponera på sina polare på Snapchat, men den här killen hamnade bakom galler för det han gjorde.

Den 28-årige mannen blev uppmärksammad av en fartpolis i den amerikanska delstaten Georgia på tisdagen. Han ska ha passerat polismannen i över 180 kilometer i timmen på en väg med hastighetsgränsen 100 kilometer i timmen, skriver WMC Action News 5.

När polisen sedan går fram till fordonet för att fråga vart han hade så bråttom fick han ett svar som han nog inte kommer glömma i första taget: 

– Jag försöker spela in en Snapchat. Jag tänker inte ljuga för dig, svarade 28-årige Malon Neal.

Trots att det så klart var hedervärt av Neal att erkänna vad han gjorde direkt när polismannen frågade så slutade ju hela situationen med att Neal sattes i handbojor. 

– Vi uppskattar när folk är ärliga, sade George Gordon talesperson för Alpharetta Department of Public Safety om incidenten. 

I videon kan man höra hur polismannen säger till Neal att han kommer bli arresterad för fortkörningen

– Det här är att sätta andra motorister i livsfara på ett dumdristigt sätt, säger han medan Neal sätts i handbojor skriver WMC Action News 5.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du försökt impa på någon via Snapchat?