Polisen släpper bild på misstänkt man efter motorsågsattack i Schweiz

- 24/07/2017, 12:54 -
Fem personer skadades i attacken.
1 av 2

Fem personer skadades i attacken.

Google Maps/Polisen

Mannen som enligt polis misstänks för attacken.
2 av 2

Mannen som enligt polis misstänks för attacken.

Polisen

Minst fem personer, varav två allvarligt, har skadats efter att en man gått till attack med en motorsåg. Nu varnar polisen allmänheten.

Minst fem personer uppges ha skadats efter att en oidentifierad man attackerat en grupp människor med motorsåg i schweiziska Schaffhausen. Minst två personer ska vara skadade allvarligt.


Än så länge står det inte klart exakt vad som hänt, men för tidningen Schaffhauser Nachrichten uppger ett vittne att en man synts till med en motorsåg.

Enligt uppgift ska de skadade ha blivit utburna från en butik i staden.

Polisen har bekräftat uppgifterna för Reuters och det pågår en stor polisinsats i den schweiziska staden. Området har stängts av medan polisen söker efter den misstänkte gärningsmannen.

Senare på måndagen släppte polsen en bild på en misstänkt gärningsman. De uppmanar också allmänheten att vara på sin vakt, "Varning, den misstänkte är farlig!" skriver de på sin hemsida.

Mannens signalement ska enligt polisen vara att han är korthårig och runt 190 centimeter lång. De säger sig också ha hittat en bil som de misstänker tillhör mannen. 

Polisinsatsen fortsätter. 

Texten uppdateras. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.