Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Restaurangkvittot visar det viktiga budskapet om invandring

1 av 3

Google Maps/Twitter

2 av 3

Twitter

3 av 3

Google Maps

Nyheter | 25/07/2017 09:57

Restaurangen Sunset Junction i Los Angeles har inte bara god mat, de serverar även kängor till Donald Trump på sina kvitton.

Alla minns Donald Trumps kampanjslogan "Make America great again", och vad den åsyftar. Ett slags "det var bättre förr" – en önskan om att ta landet tillbaka till den gamla goda tiden.

Av döma Trumps flyktingpolitik innebär en sådan tillbakagång att vara hårdare mot invandrare, att minska landets invandring, och att kasta ut papperslösa.

Kaféet Sunset Junction i Los Angeles tycker att det är en dålig idé, och har gjort en sin egen tolkning av slagorden.

"Immigrants make America great... and cooked and served your food", alltså "Invandrare gör USA bra igen... och lagade och serverade din mat", går det att läsa längst ned på alla deras kvitton – en rejäl känga mot Trump.

Det var journalisten Sophie Heawood som i en tweet kunde uppmärksamma det politiska budskapet, följt av ett hjärta och en knuten näve-emoji. Hennes inlägg har gillats av ett tusental personer, rapporterar Indy100.

Inte nog med att restaurangen slår ett slag för invandrare i USA ser de även ut att ha väldigt god mat.

Bild tagen ovanifrån på pannkakor med jordgubbar.Bildkälla: Facebook

Mer om Trump: 17 bilder som visar varför presidenten borde skriva under klimatavtalet.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med om budskapet?