Mamman avslöjar att sonen, 4, har dödat familjens hund

- 26/07/2017, 20:49
På ett internetforum delar mamman med sig av den hemska upptäckten. Bilden har inget med händelsen att göra.

På ett internetforum delar mamman med sig av den hemska upptäckten. Bilden har inget med händelsen att göra.

Pixabay

En mamma beskriver på ett internetforum chocken när hon insåg att hennes lilla son dödat familjens hund, och hur hon hanterade situationen.

"Jag skrek åt honom samtidigt som tårarna rann, då jag kände för hundvalpen och inte honom. Han såg väldigt sorgsen ut, med blodsprängda ögon. Inga tårar"

En mamma har vänt sig till ett internetforum för hjälp efter den fruktansvärda familjetragedin. På forumet Mumsnet skriver den anonyma kvinnan hur hon nyligen hittade sin hund, livlös, i trädgården.

Med hjälp av övervakningskameror insåg hon att hennes lilla son, på bara fyra år, kastat ut hunden från fönstret, på ett sådant sätt att den fallit till sin död.

När hon sedan konfronterat sonen, beskriver hon på forumet hur hon tappat fattningen, och hanterat det på helt fel sätt.

"Han sa direkt att det var hans fel med en lågmäld röst. Jag hanterade inte hans bestraffning på rätt sätt. Jag har förmodligen traumatiserat honom", skriver hon.

Mamman vände sig till internetforumet för att få hjälp, då hon misstänkt att sonens agerande var tecken på underliggande problem, skriver brittiska Metro.

Enligt tidskriften Psychology Today bör sådana våldshandlingar inte ses som tecken på psykologiska problem ifall barnen är under sex år gamla. Tidningen skriver att så små barn ännu inte utvecklat en förståelse för djur som kännande varelser, och att de snarare ser dem som leksaker.

"Alla våldsakter riktade mot djur är inte tecken på att en person kommer utvecklas till en mordisk galning", går det att läsa i artikeln.

Den uppskrämda mamman fick dock inte den hjälp hon sökte från internetforumet. Istället spårade tråden ur, och togs till sist bort av moderatorer, skriver Metro.

Se mer: Jessica avslöjade djurplågeriet på grisfarmen – nu åtalas hon

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kunde mamman agerat annorlunda?