Lauren glömde ge dricks – sex dagar senare fick hon ringa polisen

Sex dagar efter att Lauren hade beställt pizza hittade hon en obehaglig lapp vid ytterdörren.


Det var för en vecka sedan som Lauren Ledford från USA skrev ett inlägg på Facebook om en händelse som inträffat efter att hon inte gett dricks till killen som levererade pizzan hon beställt. 

Lauren trodde att dricks ingick i utkörningsavgiften som appen hon beställde från tog. Men så var det inte och killen som leverade pizzan tog det inte bra.

Sex dagar senare hittade Lauren ett brev på fyra sidor vid ytterdörren, skriver Mirror.

"Nästa gång, ge dricks till leveranspersonen och om det visar sig att leveranspersonen är jag även nästa gång och du inte ger dricks igen, kommer jag troligtvis råna dig. Jag skojar, fast ändå inte, ta inga risker." stod det bland annat i brevet från killen som leverade maten.

"Vem vet vad en missnöjd leveranskille som inte har råd att äta den dagen är kapabel att göra."

Lauren, som har anmält händelsen, publicerade sedan bilder på brevet för att varna andra. Hon har kontaktat företaget, som bad om ursäkt.

Det här med att inte betala dricks är tydligen inte att leka med. 

TV: Linnéa Claeson mordhotades av man – bjöd in honom på middag

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Ger du alltid dricks?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tidig påsk lyft för dagligvaruhandeln

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Tysklands förbundskansler Olaf Scholz träffar Kinas president Xi Jinping i Peking på tisdagsmorgonen.

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

1 timme sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

1 timme sedan
En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.