Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Adam blev precis frisk från cancer – föll från klippa och dog

- 07/08/2017, 11:28 -

Adam Fenton hade varit frisk från cancer i tre veckor när han tragiskt hittades död nedanför en klippa efter en utekväll med sina vänner.

Pappan och fästmannen Adam Fenton blev mirakulöst fri från cancer och tre veckor senare skulle han fira att han äntligen blivit frisk med sina vänner med en utekväll. Adam hittades död nedanför några klippor på stranden Newquay's Towan morgonen därpå. 

Bildkälla: Pixabay

Adam hade i flera månader uthärdat tuff cancer som spridit sig till lungor, hjärta och lymfkörtlarna. Tumörerna var väldigt stora och det verkade inte som att han skulle klara sig. Mirakulöst nog svarade Adams kropp på behandlingen och fick återvända hem efter 6 månader. 

Adam Fenton med sina döttrar. Bildkälla: Crowdfunder

Adam var fortfarande för svag för att jobba, men samlade kraft för att gå ut och ha kul med sina vänner den 28 juli. 

Fästmön Carly gick till sängs efter att hon fått fästmannens barn att somna och vaknade dagen därpå för att upptäcka att Adam fortfarande inte kommit hem. När polisen senare besökte deras hem fick Carly reda på det tragiska som hänt. 

Adam hittades klockan 06.30 av en man som var ute och rastade sin hund. Orsaken till hans död är fortfarande oklar säger polisen. 


Bildkälla: Pixabay

Hans familjemedlemmar menar på att han inte gjorde det med flit. Det skulle vara helt otänkbart.

– Han var en underbar och kärleksfull man. Han var den mest vänliga personen du kan tänka dig. Att han skulle gjort det med flit känns inte rimligt. Att berätta för hans döttrar var hjärtskärande, säger Carlys mamma till tidningen Mirror.

Låten som paret skulle spela på sitt bröllop spelades på Adam Fentons begravning. 

Bildkälla: Pixabay

Familjens vänner har startat en insamling för att stödja ensamstående mamman Carly.

TV: 10 symtom vi ofta ignorerar – som kan betyda cancer

Donerar du till välgörenhet?