Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kille försökte dejta sex tjejer samma kväll – då hände det här

En kille försökte dejta sex kvinnor på samma kväll.
1 av 3

En kille försökte dejta sex kvinnor på samma kväll.

Twitter/ Pixabay

Det slutade med att kvinnorna dissade killen och blev vänner.
2 av 3

Det slutade med att kvinnorna dissade killen och blev vänner.

Twitter

Han fick vad han tål.
3 av 3

Han fick vad han tål.

Pixabay

Nyheter | 09/08/2017 12:55

En kille gjorde det osmarta draget att försöka dejta sex kvinnor efter varandra. En plan som minst sagt gick i krasch.

Det är viktigt att i dagens samhälle vara effektiv. Ingen tid får gå i spillo och dygnet har bara 24 timmar. Det gäller att vara smart. Den här killen, försökte vara just det. Men det gick åt helvetet. 

Lisette Pylants vännner fixade en dejt till henne inför hennes födelsedag. Hon skulle möta killen, som fortfarande är anonym, på en restaurang där hennes vän jobbar, skriver Indy100. 

Redan innan hon möt upp dejten så fick hon ett sms från vännen som jobbade på restaurangen att något var lurt med killen. Och det skulle visa sig vara sant. Bara en bit in på dejten kom en till tjej. 

Bildkälla: Pixabay

Tjejen skulle på dejt med samma kille och då låtsades han att Lisette bara var en vän. Lisette var lite smartare och spelade med. Det slutade med att de pratade i en halvtimme. När killen gått på toaletten så passar Lisette på att berätta vad som egentligen är på gång. 

Efter ett tag kommer ännu en tjej. Riley är tjej nummer tre och nu sitter de alla och pratar och dricker. Låter också självfallet dejten betala. Kan ni tänka er hur svettig killen är nu? De alla pratar med varandra och nu är även bartendern med på hämnden

Tillslut bestämmer sig tjejerna för att gå till en annan bar och lämnar killen med notan. Men det är inte över än. De får ett sms från bartendern som berättar att ännu en tjej har kommit för att träffa killen. Han ger tydligen inte upp. 

Tillslut var de sex tjejer som spenderade kvällen tillsammans. De första att bli dubbelbokade tog det som sitt uppdrag att gå och hämta tjej efter tjej. Han skulle inte få hålla på så där, skriver Indy100.

Tjejerna led inte en sekund till i varandras sällskap. Bildkälla: Twitter

All ära till grabben som verkligen var effektiv. Men någon måtta måste det vara. 

Se också videon på killen som gick lite för långt när han skulle hjälpa en kompis med en dejt

Läs också om Stina som fick upp Måns Zelmerlöw på en dejtingapp

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Gjorde tjejerna rätt?