Den här varelsen gömde sig i Ellens burgare.
1 av 2
Den här varelsen gömde sig i Ellens burgare. - Foto: Flickr/William A. Davis
Enligt en labbrapport rör det sig om en mus eller råtta.
2 av 2
Enligt en labbrapport rör det sig om en mus eller råtta. - Foto: William A. Davis

Ellen fick en bränd mus i sin hamburgare: "Jag kunde se svansen"

Det är lite skillnad på råttkött och kyckling. Det fick Ellen Manfalouti från Pennsylvania bevittna.


I november förra året beslöt sig 46-åriga Ellen Manfalouti från Pennsylvania att skippa matlådan en dag på jobbet – något hon definitivt skulle komma att ångra.

Till lunchen hade hon hämtat snabbmat, närmare bestämt en kycklingburgare från den populära snabbmatskedjan Chick-fil-A. När hon tagit sin första tugga kände hon något "skumt i botten av brödet", rapporterar Philly.com.

När hon la den på bordet såg hennes arbetskamrat Cara Phelan vad det skumma faktiskt var.

– Jag insåg att det var en liten gnagare av något slag. Jag kunde se morrhåren och svansen, säger hon till tidningen.

Nu stämmer Manfalouti snabbmatskedjan på 50 000 dollar, då händelsen gjort henne "extremt illamående". Samtidigt har både snabbmatskedjan och bageriet tigit sönder råttskandalen, menar Manfaloutis advokat William M. Davis som också berättar att hans klient blivit riktigt skärrad.

– Det här fallet är verkligen skandalöst i det att restaurangen kunde servera en sån här sak till en kund utan att inse vad som hänt, säger han till lokala medier.

Advokaten säger att brödet skickats till ett labb för undersökning, och att de bekräftat att det ska röra sig om en råtta eller mus.

Enligt CBS Philadelphia att stämningen kommer som ett direkt resultat av den målsägandes psykiska skador. Kanalen har sökt restaurangens ägare för en kommentar, utan direkta 

– Vi är medvetna, och kundens anklagelser håller på att undersökas. Det här är ett pågående rättsligt ärende, och därför kan vi inte kommentera saken mer vid detta tillfälle, säger han till kanalen.

Se mer: Skulle tillaga pasta – såg att något riktigt äckligt var inbakat i degen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hade du också stämt restaurangen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Han är TV4-profilen Johan Macéus kända son

Karlskrona: Polisen rapporterar om brand

"Larm om brand, Rödeby.", skriver polisen på sin hemsida.

Största guldstöten i Kanada nära klaras upp

Kanadas polis är nära att lösa den största guldstölden i landets historia. 6 600 guldtackor stals vid kuppen. Flera personer har gripits och väntar åtal.

Kreml: Ukraina-hjälp från USA förändrar inget

Nytt bistånd från USA till Ukraina kommer inte att förändra dynamiken på slagfältet, hävdar Ryssland. Uttalandet kommer i samband med att USA:s kongress förbereder sig för en avgörande omröstning under helgen om långvarig militär finansiering till Ukraina.

Meteoritjägare överklagar till Högsta domstolen

Geologerna Anders Zetterqvist och Andreas Forsberg som i hovrätten förlorade den uppmärksammade tvisten om en meteorit som landade utanför Enköping i november 2020 överklagar till Högsta domstolen.

Nordeas stora förändring – så påverkas du: "Genomsyrar allt"

Sverige har större problem än grannländerna med vågen av bankbedrägerier, enligt Nordea-chefen Frank Vang-Jensen. Man ska vara väldigt försiktig och skeptisk, säger han om hur utsatta grupper ska skydda sig.