​Matthew David Thatcher, 26, och Emily Thomson, 18, är syskon. Nu döms de för 36 punkter av sexuella övergrepp mot barn.
1 av 3
​Matthew David Thatcher, 26, och Emily Thomson, 18, är syskon. Nu döms de för 36 punkter av sexuella övergrepp mot barn. - Foto: Polisen
Emily Thomson döms till tolv år i fängelse.
2 av 3
Emily Thomson döms till tolv år i fängelse. - Foto: Polisen
Hennes halvbror dömdes till 26 års fängelse.
3 av 3
Hennes halvbror dömdes till 26 års fängelse. - Foto: Polisen

Bror och syster våldtog barn tillsammans – nu har de dömts

Det har framgått från förhör att den 18-åriga systern varit förälskad i sin halvbror, varför hon tillsammans med honom begått övergreppen.


Matthew David Thatcher, 26, och Emily Thomson, 18, är syskon. Nu döms de för 36 punkter av sexuella övergrepp mot barn – däribland våldtäkt.

Domstolen i Cardiff kunde under torsdagen döma Thatcher till 26 år i fängelse, samtidigt som halvsystern Thomson dömdes till tolv år, rapporterar brittiska Metro.

Det har framgått i förhör att den 18-åriga halvsystern varit förälskad i sin bror, varför hon tillsammans med honom begått övergreppen.

Totalt ska det röra sig om 36 punkter av sexbrott mot barn, fördelat på syskonen. Utöver de båda har ytterligare en person, 28-åriga Mandy Wright, dömts till sju års fängelse för sin inblandning i brotten, skriver The Sun.

– Han upptäckte att han var kapabel till att göra de vidrigaste av saker, säger rättsnotarien Eleri Rees om den 26-årige mannen.

Tidningen skriver att polisen i Wales funnit hundratals bilder föreställande sexuella övergrepp på barnen, av vilka ett dussintal ingick i den mest extrema kategorin enligt Wales rättssystem.

Dessutom framgår det av läkarrapporter att ett av de utsatta barnen visade tecken på "kroniska sexövergrepp". Samtliga av barnen ska ha varit under 16 år gamla.

Se mer: Här fångas en 92-årig pedofil – efter att försökt träffa en 11-årig flicka

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Läggs det tillräckligt med resurser på att jaga pedofiler?
Tack för din röst!
Senaste nytt

KD vill att fler EU-länder satsar på kärnkraft

Kvinna dömdes för mord – frias i hovrätten

Den kvinna som dömdes till 16 års fängelse i tingsrätten för mordet på en annan kvinna frias nu helt i hovrätten, rapporterar Göteborgs-Posten.

S: Bevaka unga kriminella dygnet runt

Socialdemokraterna vill satsa 700 miljoner kronor på att punktmarkera ungdomar på väg in i grov kriminalitet.

Trump om Ukraina: Sätt fart, Europa

Varför ger Europa inte mer pengar till Ukraina, frågar USA:s expresident Donald Trump, och Republikanerna sannolika presidentkandidat i höstens val, på sin sociala medieplattform Truth.

Spindel, ostron och rävsvans: Här är de konstigaste föremålen som glömts i taxin

Att unna sig en taxiresa för att komma fram snabbare till destinationen är inte ovanligt. Det som däremot är mer ovanligt är föremålen som glöms kvar i taxin. Uber har listat de mest unika och vanligaste sakerna som lämnats kvar efter resan, både i Sverige och globalt.

Nio års fängelse för grova brott på hotell

Flera personer greps i en uppmärksammad polisrazzia på Skänninge stadshotell i september 2023. En 26-årig man som greps vid tillslaget döms nu för grovt narkotikabrott och människorov till nio års fängelse.