​Matthew David Thatcher, 26, och Emily Thomson, 18, är syskon. Nu döms de för 36 punkter av sexuella övergrepp mot barn.
1 av 3
​Matthew David Thatcher, 26, och Emily Thomson, 18, är syskon. Nu döms de för 36 punkter av sexuella övergrepp mot barn. - Foto: Polisen
Emily Thomson döms till tolv år i fängelse.
2 av 3
Emily Thomson döms till tolv år i fängelse. - Foto: Polisen
Hennes halvbror dömdes till 26 års fängelse.
3 av 3
Hennes halvbror dömdes till 26 års fängelse. - Foto: Polisen

Bror och syster våldtog barn tillsammans – nu har de dömts

Det har framgått från förhör att den 18-åriga systern varit förälskad i sin halvbror, varför hon tillsammans med honom begått övergreppen.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Matthew David Thatcher, 26, och Emily Thomson, 18, är syskon. Nu döms de för 36 punkter av sexuella övergrepp mot barn – däribland våldtäkt.

Domstolen i Cardiff kunde under torsdagen döma Thatcher till 26 år i fängelse, samtidigt som halvsystern Thomson dömdes till tolv år, rapporterar brittiska Metro.

Det har framgått i förhör att den 18-åriga halvsystern varit förälskad i sin bror, varför hon tillsammans med honom begått övergreppen.

Totalt ska det röra sig om 36 punkter av sexbrott mot barn, fördelat på syskonen. Utöver de båda har ytterligare en person, 28-åriga Mandy Wright, dömts till sju års fängelse för sin inblandning i brotten, skriver The Sun.

– Han upptäckte att han var kapabel till att göra de vidrigaste av saker, säger rättsnotarien Eleri Rees om den 26-årige mannen.

Tidningen skriver att polisen i Wales funnit hundratals bilder föreställande sexuella övergrepp på barnen, av vilka ett dussintal ingick i den mest extrema kategorin enligt Wales rättssystem.

Dessutom framgår det av läkarrapporter att ett av de utsatta barnen visade tecken på "kroniska sexövergrepp". Samtliga av barnen ska ha varit under 16 år gamla.

Se mer: Här fångas en 92-årig pedofil – efter att försökt träffa en 11-årig flicka

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Läggs det tillräckligt med resurser på att jaga pedofiler?
Tack för din röst!