Har lagt 300 000 kronor på operationer – vill se ut som Barbie

Paris Herms, 26, strävar efter att få Tysklands största bröst och vill förvandlas till en mänsklig Barbie.


26-åriga Paris Herms bor i Berlin och har ända sedan hon var liten och lekte med Barbie drömt om att vara "felfri", vilket hon började sträva efter så fort hon fick sina första presentpengar av sin mormor, skriver Daily Mail. 

När hon var 17 år hade hon lyckats spara ihop tillräckligt för att kunna göra sin första bröstförstoring. Hon gick då från en B-kupa till en stor D-kupa. Men hon kände direkt att det var för lite. 

Bildkälla: Instagram

Så bara några år senare förstorade hon dem ytterligare så att hennes bröst nu väger ett kilo var, och hon planerar att fortsätta förstora dem tills hon når sitt mål – att ha de största brösten i Tyskland. Hon planerar också att operera bort två revben för att få en smalare midja. 

Idag arbetar Paris som modell och försörjer sig på sitt utseende, men hon bor ändå kvar hemma med sin mormor som är den som uppfostrat henne sedan hon var liten. De äter fortfarande frukost och middag tillsammans varje dag.

Bildkälla: Instagram

– Hon är inte bara min mormor, hon är min bästa vän. Hon har alltid stöttat mig även om hon tycker det är nog nu, säger Paris men tillägger: 

– Som ni förstår håller jag inte med henne. 

Paris har över 150 000 följare på sin Instagram där hon lägger upp selfies flera gånger om dagen för att hålla sina följare nöjda. Hon går också till solariet två eller tre gånger i veckan, tränar två gånger i veckan, fixar sina naglar och ser till att få en ansiktsbehandling varje vecka. 

Bildkälla: Instagram

Till tjejer som drömmer om att få hennes look har hon ett tips att ge. 

– Lev livet, för du har bara ett. I slutet av dagen är det du som måste vara nöjd med dig själv, säger hon till Daily Mail

I videon under kan du se Paradise Hotel-Aina visa upp resultatet av sin operation. 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du våga genomgå en skönhetsoperation?
Tack för din röst!