Mördarclown gripen – 27 år efter mystiska mordet på Marlene

- 27/09/2017, 16:11
Bilden på clownen har inget med händelsen att göra.
1 av 3

Bilden på clownen har inget med händelsen att göra.

TT/Facebook/Pixabay

2 av 3

Facebook

3 av 3

Facebook

För 27 år sedan mördades en kvinna i USA av en clown. Nu har polisen gripit en kvinna som misstänks för mordet.

Mordet på 40-åriga Marlene Warren var olöst i 27 år. Men nu har polisen i USA gripit en kvinna som misstänks för mordet som en vän och sonen blev vittne till. 

Warren blev skjuten i ansiktet den 26 maj 1990 av en person som hade på sig clownkläder, en röd peruk, var sminkad som en clown och hade en lösnäsa när hon öppnade ytterdörren. Clownen ska hållit i ballonger.

Två dagar senare avled Warren på sjukhuset. 

Personen ska ha gått till sin bil och kört iväg efter att ha skjutit Warren. Men nu har polisen gripit en 54-årig kvinna som misstänks för mordet, rapporterar bland annat Sun Senteniel.

Ett tag var Warrens man Michael Warren misstänkt, han ska ha haft en affär med då 27-åriga Sheila Keen. Misstankarna riktades sedan mot Keen, hon bodde i närheten av en maskeradbutik och blev utpekad som den som hade köpt bland annat ballonger bara en och en halv timme innan mordet.

Men polisen kunde inte väcka något åtal mot henne eftersom bevisen inte var tillräckliga men för ungefär tre år sedan togs fallet upp igen – och då var Michael och Sheila gifta.

I tisdags grep polisen Sheila efter nya vittnesförhör och förbättrad DNA-analys som kunde binda henne vid mordet. Häktesförhandlingarna med Sheila hölls under onsdagen och rättegång kommer att hållas i Florida, skriver Sun Senteniel.

TV: Michaela, 20, attackerades av clown: "Rev mig i ansiktet"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du sett en clown?