Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mandy drogades på krogen – nu hyllas hon för sin Tinder-profil

- 07/11/2017, 18:27 -
Mandy Horvath förlorade båda sina ben efter att ha blivit drogad på krogen.
1 av 3

Mandy Horvath förlorade båda sina ben efter att ha blivit drogad på krogen.

Instagram/lifeproofbionicwoman

Nu hyllas hon på internet efter sin dejtingprofil.
2 av 3

Nu hyllas hon på internet efter sin dejtingprofil.

Instagram/lifeproofbionicwoman

Mandy Horvath.
3 av 3

Mandy Horvath.

Instagram/lifeproofbionicwoman

Mandy Horvath förlorade båda sina ben efter att ha blivit drogad på krogen. Nu hyllas hon på internet för sin dejtingprofil på Tinder.

För tre år sedan blev Mandy Horvath från USA drogad när hon var ute på krogen. Någon spetsade hennes drink med en okänd drog och sedan lades hon på ett tågspår när hon var medvetslös. Mandy vaknade sedan upp på sjukhuset och ett tåg hade kapat hennes ben. 

Det hon minns själv är att hon drack två shots och två öl och gick ut för att ta en cigarett. Sen kommer hon inte ihåg något mer från attacken och nästa minne är från sjukhuset. 

Idag är hon 24 år och beskriver det som hände som traumatiskt men att hon har lärt sig att leva med det som hände. Genom att skämta med sin livssituation har hon accepterat det och vill nu hitta kärleken, något som hon undvek lång tid, skriver Independent. 

Efter att ha sett en kvinna på Youtube i liknande situation så blev hon mer bekväm i sin kropp och inspirerad att skaffa Tinder och börja dejta. 

Bildkälla: Instagram/lifeproofbionicwoman

– Jag har brutit isen och sexualiserat mitt handikapp med humor och uppfattas nu som en människa istället för någon som är rullstolsburen, säger hon till Daily Mail

I sin dejtingprofil på Tinder beskriver hon sig själv som "ståuppkomiker" och använder mörk humor för att locka män. 

"Mitt liv var som en tågkrasch (jag har bokstavligen blivit påkörd av ett tåg). Här är några av fördelarna med det. Jag kommer aldrig att springa ifrån dig, du kan parkera var du vill" skriver Mandy bland annat i sin profil. 

I två månader har Mandy haft Tinder, men har inte hittat kärleken ännu. Hon hyllas nu för inställning hon har och många av reaktionerna hon får är positiva. 

– Min favoritdel i profilen är ändå "ståuppkomiker", även fest de flesta frågar var de kan se mig uppträda och inte förstår att det är ett skämt.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.