Har du sett gulliga detaljern i säsong två i Stranger things?
1 av 4
Har du sett gulliga detaljern i säsong två i Stranger things? - Foto: Netflix
Jims döda dotter Sarah hade en hårsnodd.
2 av 4
Jims döda dotter Sarah hade en hårsnodd. - Foto: Netflix
Som han sedan bar.
3 av 4
Som han sedan bar. - Foto: Netflix
Som sedan Jane bär i säsong två säsongsavslutningen.
4 av 4
Som sedan Jane bär i säsong två säsongsavslutningen. - Foto: Netflix

Här är gulliga detaljen från "Stranger things" som du missat

Den här detaljen från nya säsongen av Stranger things är det sötaste du kommer ha sett i år. VARNING du kanske fäller en tår.


Okej så förra veckan sändes nya säsongen av "Stranger Things". Har du inte sett den ännu så varnar vi här för *SPOILER ALERT*

Säsongen är, enligt fansen, riktigt riktigt bra. Och en ny detalj som personer märkt först nu gör den, om möjligt, ännu bättre. 

Som ni vet så handlar stora delar av säsongen nummer två om relationen mellan Eleven, eller Jane som hon nu heter, och sheriffen Jim Hopper

Jim har tagit Jane under sina vingar och gömmer henne i en stuga i skogen. Bort från "the bad people". Deras relation liknar, mer och mer, en som är mellan en far och dotter. Jane börjar bli tonåring och ja, de bråkar en del. 

I säsong ett får vi reda på hur och att Jims dotter Sarah dött av cancer. I en scen får vi se hur Sarah får en panikattack. Men det finns en detalj du missat, skriver Buzzfeed.

Ser du hårsnodden?

Bildkälla: Netflix

Senare i säsongen får vi en till flashback från tiden då Sarah var sjuk. Hon har förlorat sitt hår i och med cancerbehandlingen och hårsnodden är istället runt Jims arm. Och snodden? Den åkte aldrig av. 

Här senare i säsong ett. 

Bildkälla: Netflix

Okej och nu till den gulliga detaljen, ni med säkerhet har missat. Kommer ni ihåg sista avsnittet i senaste säsongen? Äsch vem försöker vi lura, ingen som sett Stranger things kan någonsin glömma den. 

Scenen i sig är gullig. Mike och Jane återförenas äntligen och hela gänget är samlat. Det dansas och pussas och allt är bra. 

Men lägg märke till vad Jane har runt armen...

Bildkälla: Netflix

Ja du ser rätt. Jim har gett hårsnodden som hans dotter Sarah brukade bära till Jane! Ett tecken på att deras relation bara kommer växa. Det är så fint!

Se också videon om att Smail kommer vara med i ny humorserie

Läs också galna teorin kring Game of Thrones

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det överdriver gulligt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.