Sheridan, 23, har K-kupa – och brösten slutar inte växa

Sheridan ber nu om hjälp för att kunna operera sina bröst, som bara fortsätter att växa.


Sheridan Larkman, 23, från Australien var åtta år gammal när hon började få bröst. Idag har hon en K-kupa och fruktar att brösten inte kommer sluta växa. 

– De har växt hela mitt liv så varför skulle de sluta nu, säger hon till den australiska tidningen News. 

När Sheridan var tio år gammal hade hon D-kupa och några år senare, när hon var 16 år, sökte hon vård. Hon hade då en H-kupa.

Bild: GoFundMe

Läkaren sa att de skulle se med tiden om hennes bröst skulle sluta att växa eller inte. Men idag är Sheridan 23 år och tvåbarnsmamma – och brösten växter fortfarande. 

Sheridan berättar att hon får mycket oönskad uppmärksamhet på grund av sin stora byst. Män från hela världen skickar meddelanden till henne och ber om nakenbilder.

– Jag är inte sådan, säger hon och fortsätter:

– Eftersom jag har små barn är jag orolig om jag visar minsta klyfta. Ibland kan man inte hjälpa det. Mina barn utsätts för det, de kanske tror att det är normalt för män att prata sådär till dem en dag.

Sheridan lider av ryggproblem, ont i axlarna och en mild skolios på grund av sin stora byst. Hon måste köpa sina bh:ar på internet och de är också väldigt dyra. Sheridan berättar att hon har svårt att hitta kläder och att hon ofta har klänning på sig, skriver News. 

Bild: GoFundMe

Nu har hon startat en insamling på GoFundMe för att kunna förminska brösten. 

"Snälla, hjälp mig med en bröstförminskning för att rädda min hälsa och så kan jag njuta av ett mer aktivt liv med mina barn och ha hobbies ytan begränsningar."

TV: Den här 18-åringen har uppfunnit en bh som upptäcker bröstcancer

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Morgonens nyheter 24 april

USA:s ultimatum till Tiktok: Sälj eller kastas ut

USA:s senat har röstat ja till ett förslag som kan komma att förbjuda Tiktok i landet. Techjätten måste kapa banden till Kina, eller slängas ut från den amerikanska marknaden.

Lägre vinst och högre kostnader för storbanken

Det går sämre än väntat för storbanken Handelsbanken.Vinsten pressas nedåt och kostnaderna lyfter med 12 procent i första kvartalet i år.

Amnesty: Mörkt år för mänskliga rättigheter

De många pågående konflikterna i världen har fått förödande konsekvenser för civila – och AI:s snabba intåg har gjort att desinformation sprids som en löpeld. Amnesty International målar en mörk bild av läget för mänskliga rättigheter globalt i sin årsrapport.

VMA om kraftig brand i Södertälje

Ett viktigt meddelande till allmänheten (VMA) har utfärdats till boende i Södertälje med anledning av en brand i en industrilokal, rapporterar P4 Stockholm.

"Tiktok är inte vilket företag som helst"

Tiktok slängs ut ur USA. Eller? En rättslig strid väntar sannolikt, som kan ta flera år. Hur den prövningen kommer att falla ut är jättesvårt att sia om. Det är ytterst en fråga om en tolkning av konstitutionen, säger Nils Ivars, på advokatfirman Vinge i Sverige, som även är advokat i New York.