Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sheridan, 23, har K-kupa – och brösten slutar inte växa

Nyheter | 22/11/2017 15:29

Sheridan ber nu om hjälp för att kunna operera sina bröst, som bara fortsätter att växa.

Sheridan Larkman, 23, från Australien var åtta år gammal när hon började få bröst. Idag har hon en K-kupa och fruktar att brösten inte kommer sluta växa. 

– De har växt hela mitt liv så varför skulle de sluta nu, säger hon till den australiska tidningen News. 

När Sheridan var tio år gammal hade hon D-kupa och några år senare, när hon var 16 år, sökte hon vård. Hon hade då en H-kupa.

Sheridan Larkman, 23, från Australien.
Bild: GoFundMe

Läkaren sa att de skulle se med tiden om hennes bröst skulle sluta att växa eller inte. Men idag är Sheridan 23 år och tvåbarnsmamma – och brösten växter fortfarande. 

Sheridan berättar att hon får mycket oönskad uppmärksamhet på grund av sin stora byst. Män från hela världen skickar meddelanden till henne och ber om nakenbilder.

– Jag är inte sådan, säger hon och fortsätter:

– Eftersom jag har små barn är jag orolig om jag visar minsta klyfta. Ibland kan man inte hjälpa det. Mina barn utsätts för det, de kanske tror att det är normalt för män att prata sådär till dem en dag.

Sheridan lider av ryggproblem, ont i axlarna och en mild skolios på grund av sin stora byst. Hon måste köpa sina bh:ar på internet och de är också väldigt dyra. Sheridan berättar att hon har svårt att hitta kläder och att hon ofta har klänning på sig, skriver News. 

När Sheridan var 16 år hade hon H-kupa.
Bild: GoFundMe

Nu har hon startat en insamling på GoFundMe för att kunna förminska brösten. 

"Snälla, hjälp mig med en bröstförminskning för att rädda min hälsa och så kan jag njuta av ett mer aktivt liv med mina barn och ha hobbies ytan begränsningar."

TV: Den här 18-åringen har uppfunnit en bh som upptäcker bröstcancer

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.