Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sydneys sista snap var riktigt obehaglig – nu har en kropp hittats

Nyheter | 06/12/2017 12:49

​Sydney, 24, tros ha gått ut för att träffa någon hon mött via Tinder kvällen innan hon anmäldes försvunnen.

Nyheter24 har tidigare skrivit om 24-åriga Sydney Loofe från Nebraska i USA. Hon försvann mystiskt och på hennes Snapchat skrev hon ett sista meddelande som i sin kontext kan verka riktigt obehaglig. 

Sydney skickade en bild på sig själv till sina vänner och skrev att hon var redo för sin dejt, vilket alltså var det sista någon hörde från henne. 

I måndags, nästan tre veckor efter försvinnandet, berättade föräldrarna att hennes kropp hittats. Polisen har även bekräftat att en kropp har hittats, rapporterar Mirror.

Sydney har hittats död
Bild: Snapchat/Polisen

Sydney tros ha gått ut för att träffa någon hon kommit i kontakt med via Tinder kvällen innan hon anmäldes försvunnen. I samband med försvinnandet sökte polisen i Lincoln två personer – Bailey Boswell, 23, och hennes rumskompis Aubrey Trail, 51. 

Enligt polisen ska Boswell ha träffat Sydney bara timmar innan hon anmäldes saknad. Media i USA har rapporterat om att paret personerna har varit intressanta för utredningen, men i nuläget är personerna inte misstänkta, rapporterar Mirror

TV: Lisa, 25, var spårlöst försvunnen i en månad – har hittats

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.