Fredag 25 Jun
Stockholm

Angelina Jolie-kopian Sahar Tabar lurade hela världen

Sahar Tabar, Instagram Angelina Jolie operationer
19-åriga Sahar påstod att hon genomgått 50 skönhetsingrepp för att se ut som Angelina Jolie. Foto: Instagram

19-åringen chockade internet med sitt extrema utseende, som hon påstod uppnåtts genom 50 skönhetsopertioner – men det var inte hela sanningen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

19-åriga Sahar Tabar har de senaste veckorna dragit till sig mycket uppmärksamhet för sitt extrema utseende. På Instagram har hennes konto över 70 000 följare som både fascinerats och chockats av det de trott varit resultatet av plastikkirurgi.

En bild som Tabar lagt upp på Instagram. Bildkälla: Instagram

Sahar påstod att hon uppnått sitt unika utseende efter att ha genomgått över 50 operationer för att efterlikna Angelina Jolie enligt en artikel i The Sun.   

Men det är många som har varit skeptiska gällande hur sanningsenlig 19-åringen har varit, bland annat flera av hennes Instagram-följare. 

Men efter att oretuscherade bilder på 19-åringen cirkulerat har hon nu erkänt att hennes utseende inte er ett resultat av extrem viktnedgång eller skönhetsoperationer, utan en blandning av smink och retuschering. 

I en artikel med The Sun förklarar Sahar varför hon lagt upp bilderna.

En bild som Tabar nyligen la ut Bildkälla: Instagram

– Jag har mest experimenterat med mitt utseende för att jag själv har tyckt att det har varit kul. Och jag antar att jag nu har en koppling till Angelina Jolie. Det var egentligen aldrig mitt mål att se ut som någon annan.

På sitt Instagram-konto som för tillfället är privat, ska hon då och då ha lagt upp bilder av sitt oretuscherade ansikte. Och hon menar att de som följt henne från början vetat om att det inte varit hennes riktiga utseende.

Enligt 19-åringen ska ryktena ha börjat utan hennes vetskap och hon ska då helt enkelt bara bekräftat dem för att hon tyckt att de varit roliga. Hon förklarar att hon ändå hoppats att människor ska ha kunnat haft förnuft och källkritik nog att ifrågasätta informationen som spridits, utan att bara svälja det med hull och hår, enligt en intervju med Sputnik.

Läs ocksåSahar Tabar, 19, har gjort 50 operationer – vill likna Angelina Jolie

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Håller du med?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela