Los Angeles brinner – se de fruktansvärda filmerna

Det brinner en stor skogsbrand i Los Angeles, USA. Videos filmade av privatpersoner visar den hemska branden.


Den hemska skogsbranden som skakat Ventura, Kalifornien, USA har nu spridit sig vidare till Los Angeles. Över 150 byggnader i Los Angeles är förstörda och över 200 000 personer flyr nu från de drabbade områdena i Kalifornien, skriver New York Times.

Det var måndagen 4 december som branden utlöstes i Ventura, och som först under onsdagen spred sig vidare till stora delar av Los Angeles. 

1,700 brandmän jobbar med att försöka kontrollera branden men av myndigheter har branden beskrivits som "okontrollerad" och videos som filmats av privatpersoner visar just det. En okontrollerad jättebrand.

Vanligtvis drabbas Kalifornien av bränder som mest under oktober, men till följd av klimatförändringarna kan detta komma att flyttas, vilket det troligtvis har gjorts nu, skriver New York Times

Se klipp på branden i spelaren ovan!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit i Los Angeles?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lång väntan på bostad – kommun får miljonbot

Rysk biträdande försvarsminister gripen

En av Rysslands många biträdande försvarsministrar, Timur Ivanov, har gripits, meddelar Rysslands undersökningskommitté, en av landets brottsbekämpande myndigheter.

Nattligt utegångsförbud för barn i fransk stad

1 timme sedan
En högerextrem fransk borgmästare har infört ett nattligt utegångsförbud för barn under 13 år. Tilltaget är det senaste för att motverka ungdomsvåld i landet.

Markaryd: Polisen rapporterar om trafikbrott

1 timme sedan
"Förföljande, Strömsnäsbruk", skriver polisen på sin hemsida.

Tonårspojkar hyllas – stoppade kidnappning

1 timme sedan
Tre tonårspojkar som lyckades stoppa en kidnappning av en minderårig flicka i Järfälla nordväst om Stockholm hyllas av polisen, skriver Mitti.

Tekniskt strul hos Spotify – hundratals användare drabbade

1 timme sedan
Under tisdagseftermiddagen upplevde tusentals användare problem med musiktjänsten Spotify. I sociala medier är användare väldigt upprörda över att både appen och hemsidan strular.