Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Romantiska upptäckten efter förlovningen – hade varit kära förut

- 28/12/2017, 16:47
Heidi Savitt och Ed Savitt gifte sig nyligen. Efter bröllopet gjorde de en fantastisk upptäckt. De hade varit kära tidigare. Närmast bestämt när de var sex år gamla.
1 av 3

Heidi och Ed upptäckte något helt otroligt.

Instagram

Heidi Savitt och Ed Savitt är ett nygift par som gjort en otrolig upptäckt. De hittade bilder på varandra. När de bara var sex år gamla. De hade träffats då och sedan glömt bort det.
2 av 3

De nygifta paret hade träffats mycket tidigare i livet.

Instagram

Heidi Savitt och Ed Savitt träffades när de var sex år gamla. Men deras kärlek föll i glömska. Tills nu! Efter bröllopet de nyligen hade kom de ihåg. De hade träffats tidigare!
3 av 3

Närmare bestämt när de var sex år gamla!

Instagram

Heidi Savitt och Ed Savitt gjorde en fantastiskt upptäckt efter sin förlovning. De hade träffats tidigare i livet. När de båda var sex år gamla träffades de och blev småkära i varandra. Men det glömdes bort.. tills nu!

Okej, håll i hatten för det här kan vara det mest romantiska du har hört på länge. Det handlar om barndomskärlek, kärlek som fallit i glömska och en fantastiskt upptäckt. 

Nyligen så gifte sig Heidi Savitt, tidigare Parker, och Ed Savitt. Paret träffades 2011 när de båda studerade på samma universitet i USA. Ed skickade ett sms till Heidi och frågade hur torktumlaren i studentlägenheten fungerade och sedan, ja blev de snabbt ett par. 

Fyra år senare och en förlovning satt paret och deras mammor och åt middag när de gjorde en otrolig upptäckt, skriver Independent. 

Heidis mamma Kay Parker nämnde att hon tyckte det var roligt att Heidi träffat en Ed. Varför? Jo för att Heidi hade en liten fling med en Ed när familjen var i Turkiet när hon var sex år gammal. 

Eds mamma Fiona blev chockad eftersom att deras familj också varit i Turkiet vid den tiden men tänkte inte mer på det. Det var inte förrän Heidis mamma Kay letade runt på vinden ett par veckor senare och hittade ett foto som bitarna föll på plats. 

Bilden föreställde Heidi och en liten pojke. Båda i sex års ålder i Turkiet. Hon såg direkt vem det var. Det var ju Ed!

Kärlek
Bildkälla: Instagram

Nu började även Eds mamma leta omkring. Kanske hade hon också bilder på de två. 

– Eds familj rotade fram ett fotoalbum från samma semester och hittade omkring fem bilder på oss tillsammans, också med våra syskon. Det var helt otroligt, säger Heidi till Independent. 

Under semestern när de var små hade de umgåtts konstant. Ofta höll de hand. Paret hade alltså kemi redan när de var unga och kanske är det inte så konstigt att de hittade tillbaka till varandra. 

Se också videon om att Isabella Staberg 25, är ICA-Pauls kärlek!

Läs också om 9 ex du antagligen kommer ha innan du träffar den rätta

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.