Anns fickparkering kan vara den smartaste på länge

Ann Maibritt Ehlers tänkte att nej nu får det vara nog och parkerade bilen på ett ja, lite annorlunda sätt. Böter fick hon men den överklagade hon direkt. Vad skulle hon annars göra?


Vi har de flesta varit där. Precis kommit utanför jobbet med bilen eller utanför shoppingcentret och så finns det ingen parkering. Du får snurra och snurra och snurra i flera minuter.

Ann Maibritt Ehlers, Danmark, blev tillslut så irriterad på parkeringsbristen i Köpenhamn, där hon bor, att hon gjorde det enda rätta. Hon parkerade där det fick plats.

– Jag kom hem den natten och det fanns helt enkelt inga parkeringsplatser i området. Inte heller på sidogatorna. Därför valde jag att parkera bilen över parkeringsplatsen efter att ha kontrollerat att alla fyra hjulen skulle ligga inom linjerna. Jag gjorde det faktiskt innan och vid det tillfället frågade jag en p-vakt som sa att det var en laglig parkering, säger Ann till Metroxpress.

Anns parkering. Bildkälla: Instagram

Men denna gång fick hon en p-bot som hon snabbt överklagade.

– Jag blev pissirriterad och gick raka vägen hem för att överklaga boten, säger Ann till Metroxpress.

Och rätt fick hon till slut! Det visar sig att hon har hittat ett helt perfekt sätt att parkera om det inte finns en ledig plats. 

"Vi har behandlat ditt klagomål och beslutat att avbryta parkeringsavgiften, eftersom beskattning inte borde ha skett", anges i beslutet av Köpenhamns kommun. 

TV: Nu undrar alla hur den här misslyckade parkeringen gick till

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!