Tisdag 30 Nov
Stockholm

Mamman anmälde Rebekah, 22, försvunnen – sen såg någon henne på tv

Rebekah Martinez anmäldes försvunnen
I november förra året anmäldes Rebekah Martinez försvunnen av sin oroliga mamma. Foto: Attorney Generals Office/Instagram

I november förra året anmäldes Rebekah Martinez försvunnen av sin oroliga mamma. Men mysteriet löste sig när en person som sett det populära tv-programmet "The Bachelor" ringde till polisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 18 november förra året anmäldes Rebekah Martinez, 22, försvunnen av hennes mamma, men det visade sig inte stämma eftersom hon aldrig var försvunnen. 

Sanningen kom fram efter att någon hade tittat på det populära reality-programmet "The Bachelor". 

För de som inte vet vad det är för tv-program så går det ut på att en man dejtar 25 kvinnor och i slutet står en som vinnare. Alla som dejtar honom bor tillsammans i ett hus under programmets gång. 

Men sanningen kom fram började när North Coast Journal publicerade bilder på försvunna personer på Facebook, det för att få folk som sett eller visste något skulle höra av sig.  

Bildkälla: Attorney Generals Office

Vilket resulterade i att en person tyckte att en av de 35 personerna som var anmäld försvunnen såg bekant ut.

Personen hörde av sig till Humboldt County Sheriff’s Office och mysteriet löste sig. Det visade sig att Martinez var med i tv-programmet The Bachelor, skriver Daily Mail.

Polisen hörde sedan av sig till Samantha Karges, presstalesperson, som i sin tur hörde av sig några minuter senare och berättade att hon hade pratat med Martinez på telefon.

– Martinez ska ha åkt till Humboldt County för att jobba på en cannabisodling. Hennes mamma hade inte hört från henne sedan den 12 november, 2017, berättade Karges. 

Humboldt County Sheriffs Office har bekräftat att Martinez är borttagen från listan med försvunna personer. Och så här regerade Martinez själv efter att ha fått reda på det:

Bildkälla: Faksimil Twitter

Läs också om Megan som hittats död efter att ha varit försvunnen

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du sett The Bachelor?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela