Fredag 7 Maj
Stockholm

Megan, 15, försvann för flera år sedan – nu har hennes kropp hittats

Megan Nichols kropp har hittats
Megan, 15, försvann för flera år sedan. Foto: TT/Google Maps

Samma kväll 2014 som Megan försvann hittade hennes mamma en lapp från henne. Flera år senare har nu FBI hittat Megans kropp, men mysteriet om vad som har hänt 15-åringen är fortfarande olöst.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Sist 15-åriga Megan Nichols sågs i livet var den tredje juli 2014 hemma i Fairfield, Illinois. Tonåringen bodde där tillsammans med sin mamma och styvpappa. Men runt 23-tiden den kvällen märkte mamman att Megan var borta. 

Senare hittade mamman Kathy en lapp som Megan ska ha lämnat efter sig där hon berättade att hon aldrig skulle bli lycklig hemma, rapporterar NBC News. 

Det var det sista hon hörde från 15-åringen, som sedan dess har varit försvunnen. Men nyligen gick FBI ut med att Megan har hittats död. 

FBI:s talesperson Brad Ware berättade nyligen att Megans kropp påträffats i Wayne County den 26 december 2017. En månad senare den 26 januari 2018 var testerna klara, och kvarlevorna matchade  Megans dna. 

Megan Nichols

Enligt myndigheter ska Megan ha tagit ut pengar från en lokal bank. Mobiltelefonen ska ha lämnats hemma, och ska ha varit helt rensad. 

– Jag har svårt att sätta ord på det. Jag drömmer om henne och sen måste jag vakna upp till det här. Det här är helvetet, sa mamman till NBC ett år efter att Megan hade försvunnit. 

Till en början trodde myndigheter att Megan rymt, men familjen höll inte med. Men även nu när kroppen har hittats så är frågan om vad som egentligen hände fortfarande obesvarad.

Ware från FBI gick även ut med att om man vill lämna in tips så kan man göra det. Det är en pågående utredningen och några detaljer kommer de inte gå ut med i nuläget, skriver NBC News.

Läs också: Försvunna Sydneys sista snap är riktigt kuslig

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela