Savanna Greywinds barn skars ut ur hennes mage
​I slutet av förra sommaren blev Savanna Greywind, 22, brutalt mördad i North Dakota - Foto: Facebook/Fargo Police Dept

Kvinna döms till livstid för brutala mordet på gravida Savanna, 22

Höggravida Savanna Greywind försvann från sitt hem förra året. Nu har nya brutala uppgifter om vad som hände kommit ut. 22-åringen var vid medvetande när en granne skar ut bebisen.


I slutet av förra sommaren blev Savanna Greywind, 22, brutalt dödad i North Dakota, USA. Hon var gravid i åttonde månaden när hon försvann från sitt hem. 

Hennes föräldrar och pojkvän Ashton Matheny ringde polisen, som inledde ett stort sökpådrag för att hitta 22-åringen. En granne ska sedan ha hört en bebis gråta hemma hos Brooke Crews, 38. 

Savanna Greywind. Bildkälla: Facebook

När polisen anlände till 38-åringen hittade de en bebis som de misstänkte var 22-åringens. Till en början ska Crews påstått att det var hennes barn de hittade, skriver Mirror. 

Några dagar senare hittades 22-åringen död inlindad i plast i en flod i Fargo. 

Nu har nya skrämmande uppgifter om mordet framkommit. Savanna ska ha varit vid medvetande när hennes barn skars ut ur hennes mage. 

Det visade sig att Crews var skyldig och hon erkände att hon hade lockat Savanna till hennes lägenhet och sedan attackerat henne. 

Brooke Crews och William Hoehn. Bildkälla: Fargo Police Dept

I fredags dömdes Crews till livstids fängelse. Crews pojkvän William Hoehn misstänks också för mordet och hans rättegång kommer att hållas längre fram, skriver Mirror.

Hoehn berättade för polisen att han kom hem den 19 augusti förra året och såg Crews, som städade bort blod i badrummet. Crews ska ha sagt "Det här är vårt barn. Det här är vår familj." skriver Mirror.

Åklagare har inte gått ut med den exakta dödsorsaken, men polischefen Dave Todd kallade det för en "grym och ond handling av fördärv."

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Buss körde av bro i Sydafrika – 45 döda

Ryskt veto stoppar FN-övervakning av Nordkorea

Ryssland har stoppat förnyandet av en grupp FN-experter som övervakar internationella sanktioner mot Nordkorea.

Indiens opposition: Demokratin i fara

En knapp månad innan jättelandet Indien går till val har en av de ledande oppositionspolitikerna häktats. Flera protestmarscher har utlysts och en samlad opposition varnar för att demokratin står på spel.

Japansk blöjtillverkare satsar på vuxna

1 timme sedan
Antalet nyfödda barn i Japan är så få att en av landets blöjtillverkare väljer att hårdsatsa på sina vuxenprodukter i stället.

Ruttet påskägg för stockholmarna: Kommunchef tappade bort miljard

1 timme sedan
Nyheter24 har intervjuat Karin Wanngård, Socialdemokraternas finansborgarråd i Stockholms Stad om miljardförlusten i upphandlingen inom bland annat avloppssystemen under staden som tredubblats i pris från en halv miljard, till 1,4 miljarder. Chefen som godkände beslutet gick bakom ryggen på de valda politikerna. - Det som framkommit är oerhört allvarligt, säger Karin Wanngård, som får städa upp efter fadäsen.

Expert: Större risk för flygkrasch än broras

1 timme sedan
Brokollapsen i Baltimore har chockat en hel värld. Risken för en liknande händelse i Sverige är nästintill obefintlig, enligt Raied Karoumi, professor i brobyggnad. Risken för att ett flygplan skulle krascha in i Öresundsbron är nog större än en kollision med ett fartyg, säger han.