Måndag 19 Apr
Stockholm

Kvinna döms till livstid för brutala mordet på gravida Savanna, 22

Savanna Greywinds barn skars ut ur hennes mage
​I slutet av förra sommaren blev Savanna Greywind, 22, brutalt mördad i North Dakota. Foto: Facebook/Fargo Police Dept

Höggravida Savanna Greywind försvann från sitt hem förra året. Nu har nya brutala uppgifter om vad som hände kommit ut. 22-åringen var vid medvetande när en granne skar ut bebisen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I slutet av förra sommaren blev Savanna Greywind, 22, brutalt dödad i North Dakota, USA. Hon var gravid i åttonde månaden när hon försvann från sitt hem. 

Hennes föräldrar och pojkvän Ashton Matheny ringde polisen, som inledde ett stort sökpådrag för att hitta 22-åringen. En granne ska sedan ha hört en bebis gråta hemma hos Brooke Crews, 38. 

Savanna Greywind. Bildkälla: Facebook

När polisen anlände till 38-åringen hittade de en bebis som de misstänkte var 22-åringens. Till en början ska Crews påstått att det var hennes barn de hittade, skriver Mirror. 

Några dagar senare hittades 22-åringen död inlindad i plast i en flod i Fargo. 

Nu har nya skrämmande uppgifter om mordet framkommit. Savanna ska ha varit vid medvetande när hennes barn skars ut ur hennes mage. 

Det visade sig att Crews var skyldig och hon erkände att hon hade lockat Savanna till hennes lägenhet och sedan attackerat henne. 

Brooke Crews och William Hoehn
Brooke Crews och William Hoehn. Bildkälla: Fargo Police Dept

I fredags dömdes Crews till livstids fängelse. Crews pojkvän William Hoehn misstänks också för mordet och hans rättegång kommer att hållas längre fram, skriver Mirror.

Hoehn berättade för polisen att han kom hem den 19 augusti förra året och såg Crews, som städade bort blod i badrummet. Crews ska ha sagt "Det här är vårt barn. Det här är vår familj." skriver Mirror.

Åklagare har inte gått ut med den exakta dödsorsaken, men polischefen Dave Todd kallade det för en "grym och ond handling av fördärv."

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera
Kopiera länk
Dela