Svetlana förlorade livet efter brutala våldtäkten som skakar Ryssland

- 06/02/2018, 11:21 -

På väg hem från en begravning utsattes 44-åriga Svetlana för en bestialisk våldtäkt av 19-årige Danil Cheshko, som erbjöd sig att skjutsa hem henne. Förgriparen använde sig av en domkraft och lät sedan offret förblöda i bilens baksäte.

Nyheter24 vill varna känsliga läsare för starkt innehåll involverande sexuellt våld

Under gårdagen inkom rapporter om ett oerhört skakande och skrämmande fall av våldtäkt och mord som ägt rum i södra Ryssland. 

På väg hem från en begravning utsattes 44-åriga tvåbarnsmamman Svetlana Sapogova för en otroligt våldsam våldtäkt innan hon lämnades för att dö. 

Svetlana Sapogova utsattes för en fruktansvärd våldtäkt.
En bild på 44-åriga tvåbarnsmamman. Bildkälla: Fotostrana

Det var efter att de båda besökt en gemensam bekants begravning, som Svetlanas förgripare, 19-åriga Danil Cheshko, erbjöd 44-åringen skjuts hem. Väl inne i bilen slet 19-åringen av offrets kläder och påbörjade det fruktansvärda övergreppet. 

Fruktansvärda detaljer

Enligt polis ska Danil Chesko påbörjat en tortyrlik misshandel och våldtäkt som han avslutade genom att föra in en domkraft, ett verktyg avsett för bilar, i offrets underliv. Han ska sedan ha tryckt ner handtaget på verktyget med sådan kraft, att offrets underliv och livmoder slitits loss från hennes kropp – detta medan Svetlana fortfarande var vid liv. 

19-åriga Danil Cheshko.
En bild på den misstänkta våldtäktsmannen. Bildkälla: Instagram

Efter våldtäkten lämnade den 19-åriga gärningsmannen den döende 44-åringen i baksätet av bilen, tillsammans med domkraften. Svetlana hittades efter att oroliga förbipasserande sett den blodiga 44-åringen i bilen, som lämnats intill en väg. 

När polis och ambulans anlände på plats hade Svetlana förlorat nästan tre liter blod. I ett försök att rädda tvåbarnsmammans liv opererade läkare Svetlana hela natten, och ska ha försökt återuppliva henne två gånger. Dessvärre lyckades inte insatserna och Svetlana dog av de omfattande skadorna. 

Polis grep 19-åringen samma dag

Efter sig lämnade Svetlana Sapogova två barn – en trettonårig dotter och en elvaårig son. 

Danil Cheshko greps av polis strax efter händelsen och erkände det fruktansvärda dådet, men motivet för attacken ska fortfarande vara oklart, skriver The Mirror.

Läs även: Mördade sin dotters våldtäktsman – nu slipper hon straff

Se även: 29-åring fången som sexslav i 10 år: "Det nya Fritzlfallet"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.