Fredag 16 Apr
Stockholm

Lauren, 29, är gravid med sitt första barn – men har aldrig haft sex

Lauren har aldrig haft sex men är gravid med sitt första barn
Lauren är gravid med sitt första barn men har aldrig haft sex. Foto: TT/Shutterstock

Lauren, 29, gick emot råden från både hennes läkare och vänner och blev med barn. Nu är hon gravid med sitt första barn som beräknas komma i juni, men hon har aldrig haft sex.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Lauren, 29, har aldrig haft sex. Trots det är hon nu gravid med sitt första barn. 

Lauren, som är uppväxt i ett strikt religiöst samhälle i Kanada, föddes med ett tillstånd som påverkar hormoner i koppen. Tillståndet gjorde att hon gick igenom puberteten mycket senare än hennes kompisar i skolan.

Hon har hypopituitarism, vilket gör att produktionen av hypofysens hormoner är nedsatt – något som har påverkat hela hennes liv. 

Men nu är Lauren gravid, vilket var ett beslut som gick emot råden hon fått av både vänner och läkare. Med hjälp av spermadonator är hon nu med barn och ser fram emot at bli förälder. 

– Jag skämtar om det, men det är i princip jag som ger fingret till de personerna som sa att jag inte kunde göra det eftersom jag inte var gift än. Det är motsatsen till en religiös anledning, om du säger att jag inte kan göra det, kommer jag att göra det ändå, sa Lauren till Vice

När hon var 16 år gammal hade hon en pojkvän, men hon kände aldrig att det fanns något tillfälle då hon ville ha sex. Kyssar tycker hon även är "obekvämt". Lauren har gått på ett par dejter, men det var inget för henne, så hon föredrog att istället fokusera på sig själv. 

Dejtingsidor har hon också testat på men inte hittat någon som kändes rätt. Hon blev också chockad och äcklad av kommenterar hon fick från en del män.

Dock har det inte varit helt enkelt för henne under den här perioden, eftersom tillståndet bidrar till nedsatt fertilitet. 

– Det jobbigast var nog att bli gravid, min endokrinolog sa att det inte skulle hända, att jag var tvungen att spendera tusentals dollar på IVF.

Men det förändrades efter att hon hade träffat en fertilitetsexpert och hennes barn är beräknat till i juni.

Hon förklarar dock att hon, sedan hon blev gravid, haft stunder då hon funderat på att ha sex med någon bara för att få reda på hur det skulle vara, skriver brittiska Metro.

Läs även: 8 myter om att ha sex för första gången – som du antagligen gått på

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du barn?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela