Måndag 28 Nov
Stockholm

The Simpsons har gjort det igen – förutspådde amerikansk OS-vinst

The Simpsons förutspådde OS
Är det bara en slump att The Simpsons tycks veta allt i förväg?. Foto: Youtube & TT

The Simpsons är kända för sina hjärtvärmande, roliga och kanske lite märkliga karaktärer och avsnitt. Men visste du att de som skriver The Simpsons förmodligen kan spå in i framtiden? Det kan dom – och här är det senaste beviset.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

För några dagar sedan så stod det klart – Sverige hade gjort sitt bästa vinter OS genom tiderna. Tillsammans så plockade våra atleter hem hela 16(!) medaljer, varav 7 av dom var guld. Wow.

Vi skrällde i skidskytte, utmanövrerade motståndarna i backarna och var riktigt vassa även på curlingbanan. På tal om curling, så gick det väldigt bra för våra svenskar där. Ett guld för lag Hasselblad och ett silver lyckades lag Edin roffa åt sig.

Bild: Youtube

Men visst känner vi igen det här från något?

Ja den här bilden väcker kanske några minnen, vi blev slagna av USA även år 2010. Den gången så mönstrade USA den här giftiga uppställningen:

Marge Simpson, Homer Simpson, Seymour Skinner och Agnes Skinner. Inte undra på att de kammade hem den vinsten med en sådan laguppställning.

Snarlikt scenario även 2010

Den uppmärksammade vinsten som vi kan hitta i avsnittet "Boy Meets Curl" från 2010 hade alltså ett snarlikt scenario från det vi såg under OS 2018 i Peyongchang. Det vill säga, amerikansk vinst i finalen mot Sverige.

Rob LaZebnik som skrev självaste avsnittet hade egentligen tänkt att Homer skulle tävla i bob, men till slut så föll valet på curling, skriver The Mirror.

Såhär skrev han på twitter:

– Grattis till gulden @USACurling2018. Det här är inte den första gången USA har slagit Sverige dock. Marge och Homer lyckades får åtta år sedan.

Bildkälla: Twitter

Inte första gången Simpson har förutspått framtiden

Nej precis, de har gjort det förut. Och inte bara en gång.

Slump? Nejdu – efter att ha förutspått så pass många saker så är det nog dags att inse att The Simpsons dikterar vad som kommer att hända eller inte hända i framtiden.

Visste du till exempel att the Simpsons förutspådde att Donald Trump skulle sitta som president i framtiden, att NSA spionerade på folket i USA och många andra saker? 

Vill du läsa mer om det så hittar du det här 5 helt sjuka saker The Simpsons har förutspått.

TV: Fyra sjukt märkliga OS-grenar – visste du att dessa fanns?

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.Gillar du The Simpsons?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.