Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexbarnsmamman körde familj över stup – alla dog i kraschen

Nyheter | 15/04/2018 19:04

I slutet av mars körde Jennifer Hart över ett stup. I bilen satt hennes fru och deras sex barn, som alla dog. Nu kan polisen vara ett steg närmare ett svar på varför Jennifer Hart valde att ta sin familjs liv.

26 mars hittas en bil nedanför ett stup i Kalifornien USA. I- och utanför bilen hittas en familj död. Jennifer och Sarah Hart och deras tre barn Markis, Jeremiah och Abigail identifieras snabbt, skriver CNN.

Men det som först verkar som en tragisk olyckshändelse börjar snart väcka misstankar om en långt mörkare sanning. 

Hart
Klippan. Bildkälla: Polisen

Det kommer fram att parets tre andra barn också befunnit sig i bilen. De har alla avlidit direkt i kraschen. Polisen upptäcker också att det inte finns några bromsmärken på vägen, vilket tyder på att Jessica inte försökt stanna bilen.

Familjens datorer och iPads genomsöks i jakt på eventuella självmordsbrev eller annat som kan förklara den tragiska händelsen. Och det är nu som polisen börjar utreda kraschen som ett brott och istället för en olycka. 

I början av april kunde polisen bekräfta att ingen av föräldrarna, Jennifer Hart som körde bilen eller Sarah som satt bredvid, hade bälte på sig, skriver CNN. 

Familjen Hart
Familjen Hart. Bildkälla: Polisen

Vittnen börjar träda fram

Snart börjar vänner och bekanta till familjen vittna för polisen om familjens vardag. Fram träder en bild av ett krackelerande familjeliv. 

I en polisrapport som skrevs redan 2008, efter att polisen fått information om att det stod illa till med ett av barnen, vittnar en socialutredare om att ett av barnen ofta gått hungrig.

"De (lärare) säger att barnet hela tiden har problem som handlar om mat, barnet själ mat från andra elever på skolan, äter mat som den hittar i soptunnor och på golvet i skolan", skrev socialutredaren i sin rapport till polisen. 

En lärare berättar även om när en av barnen klagade på magont i skolan. Det visade sig att barnen hade ont på grund av blåmärken efter att ha blivit slagen, skriver CNN

Jennifer Hart körde full

Under lördagen fick polisen tillbaka den toxikologiska rapporten för alla i familjen, förutom 15 årige Devonte Hart som fortfarande saknas, skriver ABC news

Den visade sig att mamma Jennifer, som körde bilen, var alkoholpåverkad. Den visade också att Sarah, också mamma till barnen, och två av barnen hade höga doser av benadryl i blodet, enligt ABC. 

TV: Marcus 15 månader gamla son kördes ihjäl av rattfull kvinna

Läs också om 13-åringen som råkade skjuta ihjäl sig när han sände live på Instagram

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du kört full någon gång?