En hel familj död efter mammor kört bil över stup.
Familjen Hart - Foto: Polisen

Sexbarnsmamman körde familj över stup – alla dog i kraschen

I slutet av mars körde Jennifer Hart över ett stup. I bilen satt hennes fru och deras sex barn, som alla dog. Nu kan polisen vara ett steg närmare ett svar på varför Jennifer Hart valde att ta sin familjs liv.


26 mars hittas en bil nedanför ett stup i Kalifornien USA. I- och utanför bilen hittas en familj död. Jennifer och Sarah Hart och deras tre barn Markis, Jeremiah och Abigail identifieras snabbt, skriver CNN.

Men det som först verkar som en tragisk olyckshändelse börjar snart väcka misstankar om en långt mörkare sanning. 

Klippan. Bildkälla: Polisen

Det kommer fram att parets tre andra barn också befunnit sig i bilen. De har alla avlidit direkt i kraschen. Polisen upptäcker också att det inte finns några bromsmärken på vägen, vilket tyder på att Jessica inte försökt stanna bilen.

Familjens datorer och iPads genomsöks i jakt på eventuella självmordsbrev eller annat som kan förklara den tragiska händelsen. Och det är nu som polisen börjar utreda kraschen som ett brott och istället för en olycka. 

I början av april kunde polisen bekräfta att ingen av föräldrarna, Jennifer Hart som körde bilen eller Sarah som satt bredvid, hade bälte på sig, skriver CNN. 

Familjen Hart. Bildkälla: Polisen

Vittnen börjar träda fram

Snart börjar vänner och bekanta till familjen vittna för polisen om familjens vardag. Fram träder en bild av ett krackelerande familjeliv. 

I en polisrapport som skrevs redan 2008, efter att polisen fått information om att det stod illa till med ett av barnen, vittnar en socialutredare om att ett av barnen ofta gått hungrig.

"De (lärare) säger att barnet hela tiden har problem som handlar om mat, barnet själ mat från andra elever på skolan, äter mat som den hittar i soptunnor och på golvet i skolan", skrev socialutredaren i sin rapport till polisen. 

En lärare berättar även om när en av barnen klagade på magont i skolan. Det visade sig att barnen hade ont på grund av blåmärken efter att ha blivit slagen, skriver CNN

Jennifer Hart körde full

Under lördagen fick polisen tillbaka den toxikologiska rapporten för alla i familjen, förutom 15 årige Devonte Hart som fortfarande saknas, skriver ABC news

Den visade sig att mamma Jennifer, som körde bilen, var alkoholpåverkad. Den visade också att Sarah, också mamma till barnen, och två av barnen hade höga doser av benadryl i blodet, enligt ABC. 

TV: Marcus 15 månader gamla son kördes ihjäl av rattfull kvinna

Läs också om 13-åringen som råkade skjuta ihjäl sig när han sände live på Instagram

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du kört full någon gång?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Expert: Ålderskrav stoppar inte riskfylld hudvård

Bråttom att deklarera för att få pengar i april

Rekordstora summor i årets skatteåterbäring leder till att många deklarerar snabbare än normalt. Och nu börjar det bli hög tid att godkänna deklarationen för den som vill ha sina pengar snabbt – då är sista dagen nämligen 3 april.

Två gripna för mordförsök i Bredäng

1 timme sedan
En man fördes allvarligt skadad till sjukhus med ambulans efter ett grovt våldsbrott i Bredäng i södra Stockholm under natten till långfredagen, rapporterar Expressen.

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

1 timme sedan
Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

1 timme sedan
Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

1 timme sedan
Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.