Stockholm

FBI-agent gjorde bakåtvolt – tappade pistolen och sköt en person

Den här FBI-agenten visar varför man absolut inte ska ha med sig en laddad pistol när man går ut och dansar. När han skulle imponera på dansgolvet med en bakåtvolt flög pistolen ur fickan, och han sköt av misstag en person.


Läs mer

Det var på lördagsnatten som något mycket ovanlig skedde på Mile High Spirits bar i Denver, USA. En FBI-agent var nämligen ute och roade sig, han dansade för fullt på barens dansgolv och visade även några tricks. 

Många bargäster stod samlade runt agenten och hejdade på honom när han dansade. Det bargästerna inte visste var att FBI-agenten hade en laddad pistol i sitt hölster, den här nyheten har bland annat Washington Post skrivit om.

FBI-agenten böjde sig ner och sträckte bak händerna, och sekunden efter befann sig han uppochner i luften i en bakåtvolt. Han klarade av bakåtvolten perfekt men när han var i luften trillade hans pistol ner och hamnade på golvet. 

FBI-agenten hade med sig en pistol som ramlade ur hölstret. Bildkälla: Youtube

Det här märkte agenten och skulle ta upp pistolen i samma sekund som han landade på fötterna. Men då avfyrade han pistolen av misstag, och den var riktad rakt mot de samlade gästerna som stod i en klunga runt agenten. 

En bargäst träffades av pistolens kula och fördes direkt till sjukhus, personen ska dock må bra nu. Eftersom många var på platsen fanns det en person som filmade händelseförloppet och fick med hela bakåtvolten och när pistolen avfyrades på film.  

Han avfyrade pistolen av misstag. Bildkälla: Youtube

På videon ser man hur agenten backade från händelsen med händerna i luften. Polis kallades till platsen och de fick veta att agenten inte var i tjänst. Han togs av myndigheter till sin chef på FBI som inte vill ge ut detaljer om ärendet eftersom det rör den egna personalen, det skriver Washington Post. 

Det är oklart om han kommer åtalas för något brott, men efter att ha sett den här videon kan vi konstatera att det inte är någon god idé att ha med sig ett laddat skjutvapen på ett dansgolv. 

Se videon på agenten i klippet ovan. 

FBI
/
USA

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.