1 av 2
2 av 2

Klippet får världen att undra: Är Meghan Markle en robot?

Klippet sprids snabbt bland konspirationsteoretiker, och den ena teorin är vildare än den andra. Men självklart finns det en superlogisk förklaring till varför Meghan Markle ser lite stel ut på klippet.


För bara några veckor sen kunde hela världen se hur det unga prinsparet Harry och Meghan Markle gifte sig på Windsor Castle i London. 

Förhoppningsvis mår det nygifta paret alldeles utmärkt och njuter av varandras sällskap, men nu har en video börjat spridas på nätet som får folk att undra hur Meghan Markle mår egentligen. Och om hon lever över huvud taget. 


Ett youtube-klipp från brittiska versionen av Talang, Britain's got talent, har nu börjat delas friskt på olika konspirationssajter och forum på nätet. Anledningen? Många tycker att Meghan Markle ser helt livlös ut, som om hon vore en robot. 

"Hennes ansikte rör sig inte. Skojar du med mig? Det är för fan inte normalt!", säger en röst i ett youtube-klipp som fått ett par hundratusen visningar, och nätet kryllar av liknande videos på flera olika språk. 

Dump från video som hävdar att paret är reptiler...

Enligt Metro UK har det spekulerats i om engelska kungahuset bytt ut den nygifta Markle mot en maskin, och att den riktiga Meghan Markle dödats eller försvunnit. Andra tror att det är Markles kropp men att hjärnan avlägsnats. En video menar att klippet är det slutgiltliga beviset på att Harry och Meghan är reptiler, och att reptilerna i hemlighet styr hela världen.

Men, som vanligt så visar det sig att konspirationsteoretiker på nätet inte direkt tillhör de smartaste människorna i världen…

Reklamjippo

För nej, det är så klart inte någon robot eller en ond Meghan-cyborg från framtiden. Det hela är ett reklamjippo för vaxkabinettet Madame Tussauds i London. 

Tussauds, som är kända för sina människoliknande vaxfigurer, ska nu sätta igång attraktionen "Live figures", så när tv-tittarna trodde att de såg Harry och Meghan på tv var det alltså i själva verket figurer från Tussauds. Tittar man noga så ser man också hur Harry inte heller rör en min. 

MER: Här hunkhyllas Prins Carl Philip utomlands: "Är ni seriösa?"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du Meghan är en reptilrobot?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Längsta svackan på Wall Street sedan oktober

Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.