Måndag 24 Jan
Stockholm

Donald Trump bryter tystnaden om Melanias hälsa

Donald Trump och Melania
Melania Trumps hälsa har diskuterats flitigt den senaste tiden. Foto: TT

Nu berättar Donald Trump om hur Melania Trump mår egentligen, och varför hon knappt setts till under nästan en hel månad.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

När Melania Trump framträdde på ett event om orkan-säkerhet förra veckan så var det första gången hon sågs offentligt på nästan en månad, och rykten om var hon hållit hus har cirkulerat ordentligt på nätet. Inte blev det bättre av att hon nyligen postade en mystiskt tweet som fick folk att undra om hon verkligen skrivit det själv. 

Nu har hennes man, Donald Trump, uttalat sig om hustruns långa frånvaro. USA:s president har nyligen tvingats resa till både Singapore och Kanada utan sin fru, och enligt Donald handlar det om att Melania inte får flyga.

– Hon ville verkligen följa med. Men hon får inte flyga på en månad enligt läkarna. Hon har genomgått en stor operation som höll på i nästan fyra timmar. Men hon mår jättebra, säger Trump enligt AP. 

När Donald Trump fick frågan om var Melania befann sig någonstans pekade han på vita huset och sa "Hon mår kanon, där är hon". 

"Allt är fejk"

Förra veckan uttryckte president Donald Trump sin vrede mot pressen och alla spekulationer om var frugan kan tänkas hålla hus. 

”Fejknyhetsmedia har varit så orättvisa, hänsynslösa mot min fru och vår fantastiska first lady Melania. Under hennes återhämtning från operationen har de spekulerat i allt från att hon är nära döden, till ansiktslyftning till att hon lämnat mig eller att jag misshandlar henne. Allt är fejk, hon mår riktigt bra”, skrev Donald Trump på Twitter för knappt en vecka sen. 

Det var i mitten av maj som Melania Trump, 48, genomgick njuroperation, och enligt amerikanska medier ska hon ha återvänt till vita huset den 19 maj. Enligt AP ska operationen ha tagit hand om en blodpropp i ena njuren.

Mer om paret Trump: 

Dondald Trump och Melania träffades i slutet av 90-talet, när Trump precis skilt sig från sin andra fru, Marla Maples. 

Melania, då 28, blev uppraggad av den 24 år äldre Donald Trump. Hon jobbade på den tiden som supermodell. 

Har du gömt dig för världen i en månad någon gång?
Tack för din röst!
Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela