Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sydney, 24, tog kuslig selfie – timmar senare var hon död

Nyheter | 14/06/2018 11:55

Selfien innan Tinder-dejten blev Sydneys sista. Nu pågår rättegången mot paret som misstänks ha mördat och styckat den unga kvinnan.

Ett fruktansvärt mord skakar nu Nebraska i USA – och under rättegången framkommer nu nya vidriga fakta. 

Det var i mitten av november förra året som 24-åriga Sydney Loofe från lilla staden Wilber försvann spårlöst. Kvällen den 14 november postade Sydney en selfie på Snapchat med texten ”Redo för min dejt”. 

Men när Sydney inte dök upp på jobbet dagen efter började hennes nära och kära oroa sig. 

En massiv sökinsats drog igång – och in i det sista hoppades familjen att Sydney skulle hittas levande. Men i början av december hittades hon död – något som Nyheter24 då skrev om. 

Nu har rättegången dragit igång – och historien blir allt mörkare. 

Misstänkta för mordet är Sydneys Tinder-dejt – 23-åriga Bailey Boswell och hennes pojkvän Aubrey Trail, 51. 

Bailey Boswell och Aubrey Trail
Bailey Boswell och Aubrey Trail är misstänkte för mordet på Sydney

Enligt åklagaren ska paret köpt verktyg samma dag som mordet skedde – verktyg som skulle användas för att stycka Sydney Loofe. 

Enligt The Sun ska Sydney ha strypts med en förlängningssladd, och paret ska sen ha hjälpt varandra att stycka upp hennes kropp. Kroppen dumpades senare på ett fält några timmars bilfärd från mordplatsen. 

Själva hävdar paret att Sydney frivilligt deltog i en sexakt, och att hon i samband med den skulle strypts med sladden av misstag. 

– Det var inte meningen att det skulle gå som det gjorde, självklart inte. Det var inte meningen att hon skulle dö, har Aubrey Trail sagt i en intervju med tidningen Omaha World Herald.