Sydney, 24, tog kuslig selfie – timmar senare var hon död

Selfien innan Tinder-dejten blev Sydneys sista. Nu pågår rättegången mot paret som misstänks ha mördat och styckat den unga kvinnan.


Ett fruktansvärt mord skakar nu Nebraska i USA – och under rättegången framkommer nu nya vidriga fakta. 

Det var i mitten av november förra året som 24-åriga Sydney Loofe från lilla staden Wilber försvann spårlöst. Kvällen den 14 november postade Sydney en selfie på Snapchat med texten ”Redo för min dejt”. 

Men när Sydney inte dök upp på jobbet dagen efter började hennes nära och kära oroa sig. 

En massiv sökinsats drog igång – och in i det sista hoppades familjen att Sydney skulle hittas levande. Men i början av december hittades hon död – något som Nyheter24 då skrev om. 

Nu har rättegången dragit igång – och historien blir allt mörkare. 

Misstänkta för mordet är Sydneys Tinder-dejt – 23-åriga Bailey Boswell och hennes pojkvän Aubrey Trail, 51. 

Bailey Boswell och Aubrey Trail är misstänkte för mordet på Sydney

Enligt åklagaren ska paret köpt verktyg samma dag som mordet skedde – verktyg som skulle användas för att stycka Sydney Loofe. 

Enligt The Sun ska Sydney ha strypts med en förlängningssladd, och paret ska sen ha hjälpt varandra att stycka upp hennes kropp. Kroppen dumpades senare på ett fält några timmars bilfärd från mordplatsen. 

Själva hävdar paret att Sydney frivilligt deltog i en sexakt, och att hon i samband med den skulle strypts med sladden av misstag. 

– Det var inte meningen att det skulle gå som det gjorde, självklart inte. Det var inte meningen att hon skulle dö, har Aubrey Trail sagt i en intervju med tidningen Omaha World Herald.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

1 timme sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.