Den tatuerade mannen ligger i koma, polisen behöver hjälp att identifiera honom
Londonpolisen vädjar om hjälp: Vet du vem den tatuerade mannen är? - Foto: Metropolitan Police

Polisen behöver hjälp: "Vet du vem den tatuerade mannen är?"

​En man hamnade tragisk i koma i norra London efter ha ramlat. Han hittades utan legitimation och polisen vädjar nu om hjälp för att ta reda på vem mannen är.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Under måndagen meddelande den brittiska polisen i London att man behöver hjälp att identifiera den tatuerade mannen som hamnat i koma utan legitimation, detta rapporterar Metro.uk.

Den mystiska mannen hittades på fredagen av polisen i norra London och han hade slagit sig i huvudet. Den tatuerade mannen befinner sig fortfarande på sjukhus och tillståndet beskrivs som kritiskt. Det som försvårar situationen för att identifiera mannen är att han inte hade någon legitimation när han hittades. 

Detta har gjort att Londonpolisen nu vädjar om hjälp. Polisens talesman berättar följande: 

– Polisen i Barnet, London, ber allmänheten om hjälp för att identifiera den man som hittades kollapsad på Regent park road under fredagen den 6 juli. Vi hittade honom runt 11 på förmiddagen av ambulanspersonal då mannen hade ramlat och slagit i huvudet. 

– Han hade ingen form av legitimation på sig vilket har gjort det svårt att identifiera honom. Han är fortfarande på sjukhus och hans tillstånd är kritiskt. På grund av att han inte har några legitimation har vi inte kunnat informera hans närstående. 

Mannen som inte är identifiera vårdas på sjukhus. Bildkälla: Metropolitan Police

Mannen beskrivs som kraftigt byggd, med snaggat eller rakat huvud. När han hittades hade han blå jeans, en svart huvtröja och gråa sneakers.  Han hade även på sig ett par nycklar och ett litet metallhalsband. Han har ett stort ärr som löper vertikalt från naveln till bröstet, vilket tros vara ett kirurgiskt ärr från en möjlig hjärtoperation. Mannen har också väldigt många tatueringar, dels en stor tatuering som går från vänster armen upp på bröstet. 

Vet du vem mannen är? Kontakta i såna fall Londonpolisen - Metropolitan Police. 

Läs också om den utländske mannen som har tappat minnet och vet inte vem han är eller vad han heter. Polisen på danska Jylland vädjar nu om hjälp.

/
Vet du vem mannen är?
Tack för din röst!