Tisdag 30 Nov
Stockholm

Jordan, 16, blev knuffad och föll 18 meter – så mår hon idag

Jordan har fått komma hem från sjukhuset
Jordan skadade sig allvarligt efter att ha blivit nerknuffad i en flod. Foto: Youtube/Facebook

Förra veckan spreds ett obehagligt klipp från när Jordan, 16, knuffades från en bro och föll 18 meter ner i en flod. Nu har hon fått komma hem från sjukhuset.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förra veckan spreds ett klipp på sociala medier där man kunde se hur Jordan Holgerson, 16, blev nerknuffad från en bro av en ”vän” och föll ungefär 18 meter ner i floden Lewis River i Yacolt, Washington. I det obehagliga fallet skadade sig 16-åringen allvarligt, bland annat bröt hon fem revben och punkterade en lunga. 

I filmen från händelsen ser man Jordan stå på kanten och säga att hon inte vill, men sedan ser man hur någon puttar i henne. Efter att ha fallit 18 meter hör man en riktigt hårt och högt plask. Jordan togs till sjukhus där hon blev inlagd och vårdades under några dagar. 

– Hon är glad att hon inte är förlamad eller död. Hon är vaken men har ont och är väldigt trött. Vi har tur att hon kommer att återhämta sig och inte fått några permanenta skador, sa hennes mamma Genelle till Daily Mail om händelse tidigare. 

Jordan blev knuffad och föll 18 meter ner i en flod. Bildkälla: Youtube

Har fått komma hem

Jordan ska ha fått komma hem från sjukhuset men ska lida av panikattacker, rapporterar Daily Mail.

En källa som är nära familjen har berättat för The Sun att personen som puttade Jordan inte verkar bry sig om vad som hänt. Samma källa berättar att "vännen" inte har varit och hälsa på Jordan för att se hur hon mår. Men "vännen" ska ha skrivit ett meddelande och bett om ursäkt, dock ska familjen inte tagit det som en uppriktig ursäkt. 

Men enligt Daily mail har den 18-åriga kvinnan, som puttat sin vän, dåligt samvete över händelsen. Enligt åklagare verkar det också som att hon kan bötas för händelsen.

Clark County Sheriff Office, som undersöker händelsen, har även gått ut och sagt att det är olagligt att hoppa från bron. 

I videon ovan kan du se det obehagliga fallet, känsliga läsare varnas. 

Här kan du läsa mer om händelsen

Har du läst om händelsen innan?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela