Torsdag 2 Dec
Stockholm

Mamma glömde sin treåring i bilen – i över 30 graders värme

Mamma lämnade sin treåriga dotter i stekhet bil
Polis räddar flicka i Florida. Foto: Twitter

En mamma ska ha glömt sin treåriga dotter i bilen. Det var upp till 33 grader i bilen när polisen fann flickan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En polis i Florida vid namn Bill Dunn räddade livet på en liten treårig flicka som lämnats i en stekhet bil av sin mamma, 33-åriga Casey Keller, rapporterar brittiska Metro.

Mamman hade tagit med sig sin dotter för att köpa alkohol. Och enligt Keller hade hon glömt att ta med sig sin dotter ut ur bilen när de kommit hem och parkerat bilen. Hon lämnade sin dotter i bilen hela natten, och dagen efter steg värmen i bilen upp till heta 33 grader.

Dramatisk video från kameran i polisbilen visar när Bill springer med flickan i sina armar och försöker rädda hennes liv. Han springer till sin polisbil och drar igång AC:n i ett försök att rädda hennes liv – då han trodde treåringen var död.

Dunn sa i en intervju med Fox 13 att han först trodde flickan var död.

– Jag trodde hon var död när jag fann henne. Jag kände efter en puls, men jag hittade ingen. Det var inte förrän jag tog henne till min bil och AC som hennes ögon började fladdra lite. 

Tog henne till sjukhuset

Han körde då flickan till sjukhuset, där han sedan väntade i flera timmar för att få reda på om hon var okej eller inte. Videon från händelsen visar starkt på konstapelns oro. Man hör honom upprepande säga: "Det är okej, hjärtat. Säg något! Du är okej".

Tack och lov klarade sig flickan och hon träffade konstapeln Dunn några dagar efter att hon fick lämna sjukhuset. Treåringens mamma Casey Keller har blivit anmäld för försummelse av barn och barnmisshandel och hålls nu med en borg på 15 000 dollar, skriver Metro.

Nyheter24 har tidigare skrivit om veterinären som filmade sig själv när hon låste in sig själv i sin bil under en värmebölja. Detta för att påvisa hur varmt det kan bli, och hur farligt det är att lämna sitt husdjur ensamt i sådana temperaturer. Du kan läsa mer om det här.

/
Bil
Har du bil?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela