Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördade sin fru i köket – samtidigt som barnen lekte i huset

Nyheter | 04/11/2018 10:32

Christopher Kerrell från Storbritannien mördade brutalt sin fru tidigare i år när deras barn lekte i rummet bredvid. Nu har han dömts till minst 25 års fängelse.

Den 28-åriga trebarnsmamman Hollie Kerrell från den brittiska staden Wales anmäldes försvunnen av sin familj. Några veckor senare erkände hennes man Christopher Kerrell att han mördat henne. 

Träffat en annan 

Makarna gifte sig 2013 och sedan dess har det varit allt annat än "good vibes". Hollie har vid flera gånger berättat för sin mamma och vänner att hennes man varit våldsam mot henne.  Om hon lämnade honom skulle han döda henne, skriver BBC.

Men efter ett tag fick Hollie nog. Hon skulle lämna sin hotfulle partner och vara med en annan man som hon träffat. Detta var något som Christopher inte alls gillade och bestämde sig därför för att mörda sin "otrogna" fru. 

Barnen var intill 

Hollie och Christopher har tre barn tillsammans som är mellan tre och sex år gamla. Hollie mördades i familjens kök samtidigt som barnen var i huset och lekte med varandra. 

Christopher ska ha slagit sin fru med hammare tills hon förlorade medvetandet. Sen ska han ha strypt henne till döds, enligt BBC. 

Inte heller ska han ha haft bråttom med att få bort hennes kropp. Han ska nämligen tagit en kopp te och lagat lunch till sina barn samtidigt som han städade undan hennes blod. 

Låg i bagageluckan 

Dumpningen av kroppen skulle ske ute på landet hade Christopher bestämt sig för. Därför lindade han in Hollies livlösa kropp i lakan, plastpåsar och kläder, och flyttade henne till bakluckan av sin bil och körde till sin mammas gård där han skulle begrava henne, skriver BBC. 

I bilen satt även Hollie och Christophers tre barn, helt ovetandes om att de aldrig skulle få träffa sin mamma någon mer gång i livet. 

Minst 25 år i fängelse 

I sex dagar låtsades han att hans fru var försvunnen, men sen gick det inte att hålla det hemligt längre. Christopher hade mördat sin fru och erkände då för polisen det brutala som han hade gjort med barnens mamma.

I fredags dömdes han i Merthyr Crown Court till minst 25 år bakom lås och bom för det brutala mordet, skriver BBC

Nyheter24 har tidigare skrivit om den kvinna som mördades efter att polisen inte tagit hennes anmälningar på allvar. Det kan du läsa mer om här!