Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mördade sin gravida fru och sina två döttrar

Nyheter | 07/11/2018 20:59

I augusti anmäldes en gravid kvinna och hennes två döttrar försvunna i kanadensiska Colorado. 24 timmar senare grep man en man misstänkt för att ha mördat dem, nämligen kvinnans man, barnens pappa.

Familjen Watts från Colorado, Kanada, var en helt vanlig familj. Pappa Chris, mamma Shanann, döttrarna Celeste, 3, och Bella, 4, samt lilla bebisen i magen. 

Men en dag slog något snett i Chris huvud. I dag är det bara han som finns i livet. 

Anmäldes försvunna 

I augusti tidigare i år anmäldes gravida Shanann och hennes två döttrar Celeste och Bella försvunna. I samband med anmälningen vädjade Chris i media om att han hoppades att resterande familj var i säkerhet.

– Jag hoppas att min fru är någonstans där det är säkert just nu tillsammans med barnen, sade han då till ABC:s nyhetskanal Denver7. 

Hittades i oljetank 

Mindre än 24 timmar senare arresterades Chris av polisen.

Polisen hittade barnen Celeste och Bella livlösa i en oljetank, intill en grav där deras mamma låg död. Chris misstänktes för att ha mördat hela sin familj, inklusive det 15 veckor gamla fostret i Shananns mage, skriver BBC. 

Chris Watts mördade hela sin familj
Pappa Chris Watts mördade sin gravida fru och sina två döttrar. Bildkälla: Shanann Watts/Facebook

Nio anklagelser mot sig  

I rättegången som hölls mot Chris framkom det att han träffat en annan kvinna. När han hade berättat det för sin fru tog hon det inte bra, uppger BBC.

Om det blir ett dödsstraff eller inte för Chris är ännu inte bestämt. Men distriktsadvokaten gick med på att det inte skulle bli dödsstraff om Chris medgav sig skyldig till alla de nio anklagelser som han har mot sig i samband med mordet.

Bland annat anklagas han för mord, den brutala hanteringen av de avlidna kropparna och olagligt avbrott av en graviditet, rapporterar BBC.

Den 19 november får han sin slutgiltiga dom.

Nyheter24 har tidigare skrivit om den man som mördade sin fru samtidigt som deras barn lekte i rummet bredvid. Det kan du läsa mer om här!